AMC fortsætter som assistent

24. juni 2017

Pressemeddelelse

FC Roskilde og Anders Møller Christensen, der de seneste måneder har ageret assistent for Anders Theil, er blevet enige om en forlængelse af samarbejdet, og han fortsætter derfor som assistenttræner for Rene Skovdahl.

"Møller" har en lang og flot karriere som spiller, hvor han spillede i flere superligaklubber, kom til udlandet og fik A-landskampe under Morten Olsen, så han har en del erfaring at øse af. Han er en yderst sympatisk person og nyder stor respekt i omklædningsrummet, både hos spillere og den øvrige stab.

Anders Theil knytter følgende ord til aftalen: "Anders Møller kom rigtig godt ind på holdet som assistenttræner for nogle måneder siden. Han kender rækken, klubben og spillerne godt, hvilket selvfølgelig er en fordel. Vi har været meget tilfredse med "Møller", og vi er derfor rigtig glade for, at han fortsætter i FCR."