AB er stadig FC Roskildes onde ånd

Dagens vigtige kamp mod AB blev ikke dagen, hvor FC Roskilde-mandskabet skulle komme den onde ånd til livs. FC Roskilde har ikke tidligere slået AB, og det blev der desværre ikke ændret ved i dagens kamp.

Da fire af de øvrige hold, der for tiden er placeret i midten af rækken, alle spillede uafgjort i går, var der ellers mulighed for at avancere kraftigt i rækken, hvis FC Roskilde endelig kunne slå AB. Men det skete desværre ikke - og FC Roskilde er nu placeret lige over nedrykningsstregen.

I hele første halvleg var FC Roskilde ganske godt med, og der var chancer i begge ender - spillet bølgede frem og tilbage, men det var som om, at ingen af angrebene blev rigtig farlige, da begge holds forsvar stod godt og sjældent blottede sig.

Efter 14 minutters spil, stødte Jeppe Kjær sammen med AB's målmand, i et hændeligt uheld. Jeppe Kjær slog sig i den forbindelse så meget, at han måtte skiftes ud. Rigtig ærgerligt, for Jeppe Kjær virkede meget tændt. Hvor slem skaden er, er endnu usikkert, men den umiddelbare vurdering er, at det inderste ledbånd er beskadiget. Nærmere undersøgelser vil vise, hvor slemt det står til, og hvornår Jeppe igen er spilleklar.

I 1. halvlegs overtid havde FC Roskilde et flot opspil i venstre side, hvorefter bolden til sidste landede hos Tobias Perch-Nielsen, der bankede bolden på overliggeren og ind - men der var forinden vinket og fløjtet for offside.

AB kom klart bedst ud til 2. halvleg, og var dominerende fra starten, hvilket resulterede i tre gode tilbud, som dog alle blev misbrugt - det første, allerede efter 25 sekunder, var et hovedstød, som dog blev sendt direkte i favnen på FC Roskilde-målmand Frederik Vang Larsen.

FC Roskilde arbejder sig bedre ind i kampen igen, men efter 56 minutters spil, er AB alene igennem, men Frederik klarer igen, denne gang med en flot fodparade.

Kampens enlige mål falder efter 68 minutters spil, hvor et udspark fra AB-målmanden lander hos den farlige Oliver Lund, der river sig fri fra sin markering, og løfter den forbi FC Roskilde-målmanden. FC Roskilde forsøger derefter at presse på for en udligning, men bliver aldrig rigtig farlige - dog har Tobias Perch-Nielsen et godt tilbud. Han får en stikning i bybden, efter 75 minutters spil, men banker desværre bolden langt over mål. Sådan en chance har vi set ham score flere gange på, på en god dag.

Det blev bare ikke en god dag for FC Roskilde. AB spillede hurtigere og virkede mere fysisk skarpe i nærkampene.

Midtbaneslider Andreas Bak udtaler efter kampen:

Jeg er meget utilfreds med vores indsats i dag - det var noget rigtigt møg og det er ærgerligt, at vi ikke kunne få point i dag. Vi har ikke marginalerne på vores side, og får vi scoret på nogle af vores chancer, er jeg sikker på, at det bliver en helt anden kamp. Når vi nu ikke kunne score, skulle vi i det mindste holde nullet, så vi kunne beholde det ene point.

I perioder spiller vi ok, men at vi ikke står bedre fast i nærkampene, er bare ikke godt nok.

Næste weekends kamp mod Næstved bliver en gyser, og en kamp, hvor FC Roskilde skal have alle tre point. Kom og støt holdet. Kampen spilles i Roskilde Idrætspark, kl. 13:00.

Matchfakta

Kamp:              FC Roskilde - AB 0-1 (0-0)

Tid:                  Søndag, den 2. oktober 2011, kl. 13:00

Sted:                Roskilde Idrætspark

Status:             1. division

Tilskuere           912

Dommer:          Anders Poulsen

 

Startopstilling:

Nr.     Spiller                        

30      Frederik Vang Larsen

3        Anders Qvist

5        Casper Grønn (anfører)

6        Jakob Rasmussen

7        Jeppe Kjær

9        Tobias Perch-Nielsen

15      Nikolaj Steen Hansen

18      Jesper Håkansson

19      Anders Nielsen

22      Jens Mårtensen

25      Andreas Bak

 

Kampforløb:

Min.   Status              Spiller                                            

61      Advarsel           Casper Henningsen, AB

68      0-1                   Oliver Lund, AB

 

Ind- og udskiftninger:

Min.      Ind                                         Ud                         

20        Nicolaj Mikkelsen                    Jeppe Kjær

71        Ole Budtz                                Nikolaj Steen Hansen

80        Christian Møller                       Jesper Håkansson    

 

Ikke benyttet:

Nr.     Spiller                        

1        Esben Madsen

26      Emil Nielsen