FCR - BSV 1-3

Resultatet var i dag misvisende, for FCR havde bolden klart mest i kampen, der blev spillet i dag kl. 11:00 på kunstgræsbanerne i Roskilde Idrætspark.

Selvfølgelig gælder det ikke kun om at have bolden mest, men FCR tilspillede sig også flere store chancer, som desværre ikke i tilstrækkelig grad blev udnyttet.

Her var BSV noget med effektive - to hjørnespark i 1. halvleg - to opdækningsfejl af FCR - og så var BSV foran 0-2 efter godt en halv times spil.

FCR havde et skud på overliggeren fra Lars Brøgger, så heldige var FCR nu heller ikke.

FCR gav i dag spilletid til en del spillere, der normalt ikke spiller så meget - men klart er på vej - herunder U/19- og sågar U/17-spillere.

FCR lavede en del fejlafleveringer i dag, og at "smide" bolden - specielt når holdet er på vej fremad på banen - er altså ikke lige sagen. Samtidig lykkedes "dødboldene" slet ikke i dag. Hjørne- og frispark er jo en god mulighed for at komme til afslutning. I dag var de enten for lange eller for tæt på målmanden eller helt upræcise, så det skal helt klart udnyttes bedre.

FCR kom endda yderligere bagud, i forbindelse med et af de meget få gennemspillede angreb fra BSV - FCR's offsidefælde svigtede og to forsvarsspillere kom på mellemhånd, hvorefter BSV kunne bringe sig foran 0-3.

FCR's endlige mål blev sat ind af Martin Nielsen, der fik en flot aflevering i dybden af Christian "Crille" Hansen, hvorefter han sikkert udplacerede en chanceløs målmand i BSV-målet.

Offensivt manglende FCR i dag Emil Nielsen og Rajko Lekic, men både Lars Brøgger og Lasse Brandt Hansen viste fine takter.

Næste træningskamp spilles i Roskilde Idrætspark på lørdag, den 16. marts 2013, kl. 11:00, hvor B93 kommer på besøg.