FCR-sejr på 3-1 over BK Frem

Efter en pointhøst på fem point i de seneste tre kampe, var det tid til at tage imod BK Frem, der har haft en flot start på foråret - uden at tabe en kamp endnu. BK Frem lå en plads over FCR, med fem point mere – endda for en kamp mindre.

Så skulle FCR holde sig i toppen af midterfeltet, skulle der tre point på kontoen.

Kampen blev ikke afviklet i et super højt tempo, men var ret chancerig. Banen var i relativ dårlig stand og indbød på ingen måde til teknisk fodbold og flot positionsspil.

Men uanset dårlig bane, så fik FCR i dag produceret en del chancer, hvilket jo er ret så positivt, og sejren kunne sagtens have været blevet meget større. Så det blev en travl dag for BK Frem-målmanden – den tidligere FCR-målmand Lasse Sørensen – som i øvrigt stod en fin kamp, selvom han tre gange måtte hente bolden ud af målet.

Kampen er blot fem minutter gammel da Rajko Lekic afslutter tørt – bolden bokses til hjørnespark. På hjørnesparket header Emil Nielsen lige forbi mål.

17 minutter: Anders Qvist laver frispark og modtager en gult kort. Frisparket bankes til bagerste stolpe, hvor Lasse Lindbjerg dukker op og sender bolden i nettet til 0-1.

26 minutter: Emil Nielsen fighter sig til bolden og prikker den frem til Rajko, der spiller videre til Martin Nielsen, der afslutter hårdt – bolden bokses til hjørnespark. Et par minutter senere når Lasse Brandt Hansen lige netop bolden og slår den ind over fra højre side – igen er Emil Nielsen i luften, men header lige over. 36 minutter er spillet, hvor Rajko spiller til Lasse Brandt Nielsen, der tager en god dribling og kommer fri alene med målmanden – han afslutter dog direkte på målmanden. Tre minutter senere: indlæg fra Martin Nielsen til Walldo, der spiller skråt tilbage – bolden springer på den dårlige bane og Lasse Brandt Nielsen afslutter desværre over mål. Ja, tilbud var der nok af.

I første halvlegs sidste aktion kommer der en lang bold til Rajko, der fra venstre side slår bolden ind over – Morten Walldo tager sig bolden til sig på den knoldede bane og sparker den i netmaskerne. Dommeren fløjter til pause umiddelbart efter.

2. halvleg er kun et par minutter gammel, da lynhurtige Emil Nielsen igen stikker af sted – spiller på tværs til Rajko som desværre ikke rammer bolden. Mindre end ti minutter senere er Rajko alene igennem men afslutter direkte på målmanden. Der går ikke mere end et par minutter før der igen er fare på færde foran Frem-målet. Denne gang modtager Emil Nielsen en lang aflevering – Emil sætter i tempo men afslutter lige på Lasse Sørensen.

Og der var såmænd flere chancer, men ingen blev omsat til mål… Men da uret viser 78 minutter har FCR hjørnespark – den nyudnævnte anfører Nikolaj Hansen stiger til vejrs og header på overliggeren – bolden springer lige akkurat over målstregen og 2-1 er en realitet.

I kampens slutning har BK Frem et par gode tilbud, men de mangler lige at sætte den sidste fod rigtigt. I tre minutters overtid når unge Gartenmann lige at tackle i afslutningsøjeblikket - ellers havde der formentlig været udlignet. Minuttet efter slår indskiftede Frederik Kragh til. Om Rajkos meget høje skud foran Frem-målet var en helkikser eller årets oplæg i dansk fodbold 2013, skal ikke være op til mig at vurdere ;-) Faktum var, at alle troede bolden var på vej til månen og spillerne mister alle fokus - med undtagelse af Kragh - så da bolden kommer tilbage til jorden, står han klar til at prikke den i målet. Frem-spillerne var lettere forundret, men måltavlen viste 3-1. Dommeren fløjtede af kort tid efter – herligt med en god sejr og tre dejlige point. FCR fightede og producerede målchancer i stor stil – så det var en dejlig aften i Roskilde Idrætspark.

Se hvad BK Frem skriver om kampen på deres hjemmeside her: http://www.bkfrem.dk/default.asp?vis=nyheder&id=2818

 

KAMPRAPPORT

Kamp:                FC Roskilde – BK Frem 3-1 (1-1)

Tid:                    Onsdag, den 8. maj 2013, kl. 19:00

Sted:                  Roskilde Idrætspark

Status:               2. division øst

Tilskuere:           668

Dommer:            Martin Olsgaard

 

Startopstilling:

Nr.       Spiller                                         

1          Mikkel Hasling

3          Anders Qvist

6          Martin Nielsen

8          Morten Walldo

9          Emil Nielsen        

10       Nicolai Mikkelsen

13       Anders Nielsen

15       Nikolaj Hansen (anfører)

17       Lasse Brandt Hansen

20       Rajko Lekic

28       Stefan Gartenmann

 

Kampforløb:

Min.  Status          Spiller                                                                  

17     Advarsel       Anders Qvist (FCR)

18     0-1               Lasse Lindbjerg (BK Frem)

34     Advarsel       Nikolaj Hansen (FCR)

45     1-1               Morten Walldo (FCR)

78     2-1               Nikolaj Hansen (FCR)

91     Advarsel       Lasse Brandt Hansen (FCR)

94     3-1               Frederik Kragh (FCR)

 

Ind- og udskiftninger:

Min.    Ind                                     Ud                                                 

66       Christian Hansen                Emil Nielsen

81       Sean Christoffersen            Nicolai Mikkelsen

83       Frederik Kragh                   Martin Nielsen

 

Ikke benyttet:

Nr.    Spiller                      

22     Lars Brøgger Hansen

27     Frederik Refsgaard

30     Kasper Pedersen, målmand (U/19)

 

Næste kamp: LFA – FC Roskilde, Søndag, den 12. maj 2013, kl. 13:00