Optakt til FCR - NB Bornholm

Når FC Roskildes spillere løber på banen i morgen lørdag, kl. 15:30, er det første gang FC Roskilde byder velkommen til nyoprykkerne fra NB Bornholm (Nexø Boldklub) i Roskilde Idrætspark.

Gæsterne er kommet skidt fra start og ligger aktuelt på en sidsteplads, med nul point for de første fire kampe. Men man skal ikke undervurdere holdet, der helt sikkert kan bide fra sig - og på et tidspunkt får de fleste hold point, og det skal vi sørge for ikke bliver i denne kamp det sker.

FC Roskildes trup er ved at finde rigtigt sammen og spillet tager form - selvtilliden bygges også stille og roligt op og tre sejre i træk taler sit eget tydelige sprog.

Det bliver første kamp uden Jeppe Kjær, der blev solgt til HB Køge i den forløbne uge. Trænerteamet er dog overbevist om, at de spillere, der nu skal træde i karakter, er helt klar til det.

Truppen er:

Lasse Sørensen

Anders Qvist

Ole Budtz

Casper Grønn Larsen

Martin Nielsen

Emil Nielsen

Nicolaj Mikkelsen

Christian Hansen

Thomas Høy

Rasmus Moser

Sean Christoffersen

Nikolaj Steen Hansen

Lasse Hansen

Anders Nielsen

Azad Corlu

Frederik Vang Larsen

Kom og støt gutterne i jagten på endnu tre point!

FC Roskilde vs NB Bornholm (Nexø Boldklub)

Som det ses i overskriften er det oprindelige navn – Nexø Boldklub – men for at ”brande” den geografiske placering, valgte man at tage navnet hvori solskinsøens navn indgår.

Klubben er stiftet i 1990 på resterne af den i 1915 stiftede klub af samme navn, men den gik konkurs.

Det er klubbens første optræden i divisionsregi og holdet er nyoprykkere fra forårets DS, kreds 1 på en tredieplads. Nr. 2 var B 1903, men da det dels er KB’s 2.hold der er FCK 2 og dels kunne B 1903 ikke komme i divisionen (efter reserveholdsturnringen blev indført og 2.division er uden 2. hold).

Holdet er ikke kommet så godt fra start, men i forrige week-ends kamp i Helsingør – det daværende suveræne tophold – stod det 1-1 da kampen måtte afbrydes efter 56 mintters spil grundet uvejr.

Tak til Bjørn Jensen for arkivoplysningerne