Interview med Lars Brøgger Hansen

FCR WEB: Først og fremmest vil vi byde dig velkommen til FC Roskilde og sige, at vi håber du bliver glad for at være her. Hvordan synes du spillere, stab og klub har taget imod dig?

Brøgger:

Jeg klager bestemt ikke over min modtagelse, eller stemningen i truppen. Jeg føler at jeg er faldet godt til, og jeg glæder mig til at komme igang.

FCR WEB: Vi er naturligvis meget glade for, at du er kommet til FC Roskilde - hvad fik dig til at vælge netop FC Roskilde?

Brøgger:

En blanding af en klar målsætning, gode spillere på holdet, og en mulighed for mig til at gøre mit studie færdig.

FCR WEB: For et par lørdage siden spillede vi træningskamp mod arvefjenderne fra Næstved, hvor du i øvrigt scorede, hvordan føltes det og hvordan var sammenspillet med dine nye holdkammerater?

Brøgger:

Det er altid dejligt at score, og jeg syntes at jeg er begyndt at lære spillerne bedre at kende, selvom der stadig skal arbejdes med en masse ting. Det skal nok komme med tiden, og vi har trods alt et "gratis" forår i forhold til point, da jeg ikke ser os som hverken oprykkere eller nedrykkere. Vi kan bruge foråret på at arbejde med vores mangler.

FCR WEB: Selvom det er tidligt på sæsonen, og du næsten lige er startet i FC Roskilde, er der så noget, der har overrasket dig i klubben, f.eks. ved den måde FC Roskilde træner på, de taktiske oplæg, eller de instrukser som Anders Theil og Morten Wind giver dig, i forhold til hvad du har været vant til fra de andre klubber du har spillet i?

Brøgger:

Jeg er en høj spiller, så de fleste trænere vil bruge mig i boksen, og som en angriber der kan holde fast i bolden, så på den måde er det det samme. Vi træner meget på hvordan vi angribere skal komme i feltet, og der er jo altid plads til forbedringer.

FCR WEB: Hvad er den største forskel på at spille i FC Roskilde og HB Køge?

Brøgger:

Træningsmængden og intensiteten. Men der skal jo også være forskel på 2. og 1. division.

FCR WEB: Hvordan ser du mulighederne for, at FC Roskilde blander sig i toppen af 2. division i år eller næste år?

Brøgger:

Denne sæson skal bruges til at bygge på til næste sæson, hvor jeg håber og regner med at vi kan spille med i toppen. Meget kan ske, og vi ved stadig ikke hvilke hold der rykker ned fra 1. division.

FCR WEB: Hvor lang er din kontrakt med FC Roskilde?

Brøgger:

Jeg har skrevet indtil sommeren 2014.

FCR WEB: Hvad har du af fodboldmæssige drømme og ambitioner for din fremtid?

Brøgger:

Jeg afslutter min uddannelse samtidig med mit kontraktudløb i FC Roskilde om 1,5 år. Hvad der skal ske derefter, det afhænger af mange ting.

FCR WEB: Alle ved jo, at man - uanset hvor dygtig en fodboldspiller man er - altid kan blive bedre. Hvor ser du dine styrker og dine mindre stærke sider?

Brøgger:

Mine styrker er min tekniske kunnen trods min lange krop, og at jeg kan holde bolden til mig. Jeg kan forbedre mig meget på mine hovedstød, men det regner jeg med at Stryger lærer mig. Han slår trods alt indlæg der er "ren champions league".

FCR WEB: Tak for din tid, Brøgger og held og lykke med sæsonen.

Position: Angriber

Nummer: 22