Bet med chefholdlederen

Chefholdleder Peter "Bæver" Hansen står for tre bets på weekendens fodboldkampe.

"Bæver" er en grundig og ærekær person, og man kan altid være 100% sikker på, at tingene er gennemtænkt og i orden, når han har haft en finger med i spillet.

Derfor er der også store forventninger til, at hans tre bud på nedenstående kampe er gennemtænkt til sidste detalje. Så spids blyanterne og hold jer klar - læs or lær :-)

Spændingen er på kogepunktet, for der er ingen tvivl om, at går disse tre bets hjem, placerer "Bæver" sig på en overbevisende 1. plads på ranglisten og fortrænger dermed Carsten Broe til 2. pladsen.

 

Den sikre - lørdag kl. 15.00:
Hobro - Blokhus 1 (odds 1,45)

Hobro er svære på hjemmebane. De har brug for de 3 point i bundstriden. Tror ikke de sætter noget til mod Blokhus.

 

Den usikre - søndag kl. 18.00:
FCK - OB  X (odds 5,00)

Udover FC Roskilde, så banker mit hjerte for OB. Håber de kan overraske i Parken og spille uafgjort.  Ingen regner med fynboerne. Men hjertet råder over forstanden i dette tip.

 

Fidusen - søndag kl. 18.00:
Skive - FC Vestsjælland (0-1) /Handicap 1 (odds 4,80)

Skive er utilregnelige i bundstriden. De har før vist, at de lige pludselig kan vende skuden og lave nogle flotte resultater. Jeg tror de vinder med 2 mål eller flere mod et rystet FCV-hold.

 

FCR Web holder lidt øje med hvem af deltagerne, der ved mest om fodbold (og ishockey :-) og er bedst til at gætte resultaterne. Det hele er bare for sjov - følg med her på hjemmesiden (eller på forsiden, hvor du finder link til "Bet med FCR").