Nederlag til FCR i premierekampen i 2. division

FC Roskilde spillede premierekamp i 2. division på Rishøj Stadion. Stadion er beskedent men banen ganske fin. Solen bagte i 1. halvleg og blev afløst af kraftig regn i 2. halvleg.

FC Roskilde spillede en godkendt 1. halvleg, hvor der blev gået fint til den i nærkampene og spillet foregik i en pænt tempo - men holdet faldt desværre sammen i 2. halvleg og leverede en uinspireret indsats, hvor de fleste spillere ikke levede op til cheftræner Anders Theils forventninger.

Resultatet blev et 2-0 nederlag, hvilket var unødvendigt – men samtidig fortjent, da Rishøj reelt set ville vinde kampen mere end FCR’s spillere ville det og derfor kæmpede de helt frem til sidste sekund af de fire minutters tillægstid.

Endvidere måtte FCR se nyerhvervelsen Michael Stryger udgå med en fiberskade i baglåret. Så alt i alt en trist premiere for FCR i 2. division – og det skal klart gøres bedre allerede i næste weekend, hvis der skal point på kontoen. Og det skal der!

Rishøj var allerede farlige i første halvlegs 9. minut, hvor en angriber hurtigt vender i feltet og afslutter – dog lige på Frederik Vang i FCR-målet, der klarer fint.

Et par minutter senere har FCR frispark lidt uden for feltet som Jeppe Kjær tager sig af. Han banker til bolden, der rettes af i muren og derefter rammer stolpen – men hopper i spil igen. Det havde ellers været rart med en hurtig scoring, der formentlig havde givet gejst og spillehumør til holdet – hvilket man må sige var en mangelvare i dag.

Halvlegens sidste tilbud kom til Rishøj, hvor en Rishøjspiller tog en længere dribletur og afsluttede udefra – Frederik måtte bokse til hjørnespark. 1. halvleg endte uden scoringer og vist en FCR-hold, der ikke fik produceret nok chancer.

2. halvleg var blot fem minutter gammel, da Rishøj brød igennem i venstre side, hvor FCR-forsvaret ikke får afvist – Carsten Petersen smutter igennem og får sendt bolden i nettet til 1-0.

Kort tid efter opstår en situation, hvor Anders Nielsen tackler højt oppe på banen og kommer fri til afslutning – ”Nille” skyder dog lige forbi målet. I det 60. minut har indskiftede Ole Budtz et godt hovedstød, der dog ender lige på målmanden, der klarer uden problemer.

Ca. 10 minutter senere har FCR en dobbeltchance – igen er Ole Budtz på spil, men bolden bliver afvist og lander hos Nikolaj Hansen, der afslutter fladt – men desværre lige forbi mål.

FCR presser nu på og kaster alt frem – i det sidste minut af den ordinære tid slår FCR et indlæg fra højre side – igen viser tårnhøje Ole Budtz sig og sender bolden på tværs til Jeppe Kjær, der desværre header forbi målet på tæt hold.

Og som det så ofte sker, når et hold kaster mange folk frem – ja, så giver det mulighed for et kontraangreb til modstanderne. Det skete også i denne situation – i to minutters overtid - hvor Rishøj smutter igennem, bolden trilles på tværs , hvor Mikkel Bruun kan sætte en sikker inderside på og lukke kampen til 2-0.

 

KAMPRAPPORT

Kamp:                 Rishøj - FC Roskilde

Tid:                      Lørdag, den 4. august 2012, kl. 15:00

Sted:                   Rishøj Stadion

Status:                2. division

Tilskuere:           310

Dommer:            Paul Knudsen

 

Startopstilling:

Nr.       Spiller                                         

30       Frederik Vang Larsen

2          Michael Stryger

3          Anders Qvist

5          Casper Grønn Larsen (anfører)

7          Jeppe Kjær

9          Emil Nielsen

10       Nicolaj Mikkelsen

11       Christian Hansen

15       Nikolaj Steen Hansen

18       Jesper Håkansson

19       Anders Nielsen

 

Kampforløb:

Min.  Status          Spiller                                            

4       Advarsel      Casper Grønn Larsen (FCR)

15     Advarsel      Anders Qvist (FCR)

40     Advarsel      Jesper Håkansson (FCR)

50     1-0                Carsten Petersen (Rishøj)

74     Advarsel      Rishøj

82     Advarsel      Anders Nielsen (FCR)

92     2-0                Mikkel Bruun (Rishøj)          

 

Ind- og udskiftninger:

Min.       Ind                                  Ud                           

45          Lasse Hansen              Emil Nielsen

54          Ole Budtz                      Michael Stryger

69          Martin Nielsen              Nicolaj Mikkelsen

 

Ikke benyttet:

Nr.    Spiller                      

1       Lasse Sørensen

13     Rasmus Moser

14     Sean Christoffersen

 

Næste kamp bliver et brag af et lokalopgør, når Nordvest FC (Holbæk) kommer på besøg. Kampen spilles i Roskilde Idrætspark på lørdag, den 11. august 2012, kl. 15:00.

Kom og støt holdet!