Optakt tilPå søndag, kl. 13:00, når dommeren fløjter FC Roskildes næste kamp i gang, er der igen lagt op til endnu en vigtig og spændende kamp i Roskilde Idrætspark.

Kampen er en såkaldt "seks pointskamp", da FC Roskilde og FC Hjørring ligger side og side i tabellen (nr. 9 og 10) med hver 23 point.

Som tidligere skrevet på denne hjemmeside, bliver forårets 12 kampe alle rene gysere for FC Roskildes. Det har passet meget godt indtil nu - måske lige med undtagelse af Viborgkampen - og det kommer helt sikkert til at være tilfældet igen, når vi byder FC Hørring - med en stærkt spillende ankermand Karim Zaza i målet - velkommen til Roskilde Idrætspark.

FCR Web hat kort talt med cheftræner Carsten Broe om FC Hjørringkampen:

 

FCR Web: Der var flere af vores spillere der kom hjem med skader fra FCV kampen - bliver alle klar til kampen på søndag?

Carsten Broe: Kevins næse var heldigvis ikke brækket, men skal dog spille med en maske for en sikkerheds skyld. Walldo er stadig tvivlsom til kampen pga hans ankelskade, men resten af truppen burde være klar til Hjørring kampen.

 

FCR Web: Hjørring har gjort det godt her i foråret - hvad er det for et hold vi skal møde på søndag?

Carsten Broe:: Det er et meget rutineret hold, vi skal møde! Især Karim Zaza har været stærk inde i målet, men også deres offensiv har været godt kørende, her på det seneste, med sejre på 4-0 og 3-0 over henholdsvis AB og FCV.

 

Gutterne har brug for al tænkelig støtte "ude på lægterne", så mød op og støt Hele Byens Hold.