Bet med Carsten Broe

 

Næste i rækken af FCR-folk, der vil forkæle os med deres sportsviden, er chentræner Casten Broe. 

Carsten han har dog valgt at lave bets på ishockey, som er hans store passion, når han skal tænke på andet end fodbold. Carsten ved en del om ishockey og følger NHL og det danske landshold - og selvom han har været træner i SønderjyskE, som har stolte ishockeytraditioner, er han hjerteklub Rødovre Mighty Bulls, som han naturligvis følger i tykt og tyndt.

For ikke "save spillerne midt over", har Carsten kun valgt to bets, i stedet for de sædvanlige tre :-)

 

Tjekkiet-Danmark 0-3/ handicap 2 til odds 1.9

Gode muligheder for at Danmark kun taber med 2. De store hold er altid langsomme startere i WM og Danmark har et rigtig godt hold med i Sverige! Tjekkiet er skarpe offensivt, men sårbare på backsiden, så DK skal nok score en eller to gange og Tjekkiet score ikke 5 mål imod DK.


Sverige-Norge 0-3/ handicap 2 til odds 2.20

Sverige har tabt de sidste 6 kampe op til WM og har vist et overraskende lavt niveau.
Ingen tvivl om at de når langt i turneringen, men de får en hård start her imod Norge!
Norge har et stærkt landshold og de vil elske at drille Sverige på deres hjemmebane!

 

Hvis alt går efter planen, vil divisionsholdets chefholdleder Peter "Bæver" Hansen forkæle os med sin fodboldviden allerede i aften eller i morgen tidlig - så følg med her på hjemmesiden.

FCR Web holder lidt øje med hvem af spillerne, der ved mest om fodbold (og ishockey :-) og er bedst til at gætte resultaterne. Det hele er bare for sjov - følg med her på hjemmesiden (eller på forsiden, hvos du finder link til "Bet med FCR").