Så er vi her igen!

Henover sommeren har vor hjemmeside desværre været det man kan kalde ”gået i stå” eller ”ude af drift”, alt efter temperament.

Det skyldes dels tekniske årsager og dels fordi vor udmærkede webmaster gennem mange år ”Chapper” af arbejdsmæssige årsager ønskede en pause. Fuldt forståeligt, så en stor tak herfra. "Chapper" har nu været med til at få gang i websiden igen, så helt væk er han ikke – og heldigvis for det.

Men nu er vi så klar igen, og det bliver med en historie om optakten til den nye sæson, som blev indledt den  13. juli, hvor næsten hele truppen var klar til at gå igang. Den 15. juli mødte formanden for FCR op og bød velkommen til den nye sæson. Og naturligvis havde han et ønske med fra bestyrelsen – tilbagevenden til 1. division. Denne melding blev taget af truppen både med alvor og et smil, men der er ingen tvivl om, at spillerne er helt klar over, hvad der står på spil. I øvrigt var det den største trup, der er set ved en opstart til en sæson. Og så var der endda et par spillere, der havde fået et par dages respit mht. fremmøde.

Bestyrelsen havde også en lille overraskelse med til opstarten og det var præsentationen af en ny assistenttræner, idet Morten Vind havde fået mulighed for et cheftrænerjob andetsteds. Bestyrelsen var hurtig og hentede Marc Thevis op fra U 19 holdet, hvilket har vist sig at være et rigtig godt træk – Marc kan nogle ting, der er brug for på holdet, så det har været en absolut forstærkning af trænerteamet. At det blev Marc skyldes ikke mindst en anbefaling fra træner Theil.

Der er spillet to træningskampe. 1 – 2 mod Hvidovre og 2- 2 mod Næstved. Mange spillere har været på banen og det ser godt ud siger Theill, der glæder sig til at komme i gang på fredag, ude mod Birkerød.

 

2 kommentar(er)

Klik her for at skrive en kommentar

2013.08.12 Skrevet af brian
hvornaar kommer den Nye spiller trup op??
2013.08.12 Skrevet af brian
hvornaar kommer den Nye spiller trup op??