Tag med FCR Fan Club til Fredericia

Når drengene på søndag tager til Fredericia, for at følge op på weekendens flotte sejr og snyde endnu et tophold for point, er vores trofaste fans selvfølgelig også med.

Kampen fløjtes i gang klokken 13:45 på Monjasa Park i Fredericia, og du har også muligheden for at komme med og støtte drengene i tykt og tyndt.

Med afgang fra Roskilde Station klokken 10:23 tager FC Roskilde Fan Club toget til Fredericia, hvor ankomsten er klokken 12:08 – og altså i god tid inden kampstart. Herefter bliver der varmet godt op til kampen i det bragende hyggelige selskab, som fangruppen altid er garant for.

Kort info:

Afgang fra spor tre på Roskilde Station klokken 10:23 med IC51837 mod Aalborg St. og Struer St.

Vil du høre mere om turen eller med, så kontakt formanden for fangruppen, Steen på: +45 40857302

Af Alfred Winther Groth