FCR lejer Brøndby-talent

Den 19-årige angriber, Andreas Bruus, skifter til FC Roskilde på en lejekontrakt, der løber sæsonen ud.

På transfervinduets sidste dag har vi sikret os en spændende tilføjelse til truppen, da den kun 19-årige Andreas Bruus skifter Brøndby Stadion ud med Ørnereden.

Bruus fik i sidste sæson debut for Brøndbys Superliga-hold, da han i 19. spillerunde blev skiftet ind mod AGF med ti minutter tilbage af kampen. Siden da skrev han i januar under på en fuldtidskontrakt med barndomsklubben, og blev en fast bestanddel af Superligaholdet, hvorefter det blev til tre kampe i Superligaens mesterskabsslutspil.

Nu udlejes han så til FC Roskilde samtidig med, at hans kontrakt forlænges med udløb i sommeren 2021. I første omgang udlejes Bruus til FC Roskilde indtil sommeren 2019.

"Mit mål er at score så mange gange som muligt for Brøndby IF. Jeg har nogle rigtig dygtige holdkammerater, der står foran mig i hierarkiet lige nu, så det giver god mening for mig, at få en masse minutter i benene i FC Roskilde. Jeg er sikker på, at det kan være med til at udvikle mig endnu mere", lyder det fra angrebstalentet selv.

Med 21 ungdomslandskampe og fire Superligakampe på CV'et glæder vi os meget til at se Bruus i aktion i den flotte lyseblå FCR-trøje!

Læs hvad Brøndby skriver om aftalen

19-årige Andreas Bruus har taget turen gennem hele Brøndby Masterclass, men har allerede fået debut for Superliga-mandskabet. Vi glæder os meget til at få glæde af hans talent i FC Roskilde og alle i og omkring klubben byder Andreas Bruus velkommen!