30. september 2021

Nordicals er her for at blive

Det er med stor glæde i stemmen, at vi kan meddele, at Nordicals Erhvervsmæglere har forlænget deres sponsorat i FC Roskilde og derved forbliver netværkspartner i endnu et år.

Tonny Olsen fra Nordicals ser positivt på klubbens udvikling:

“Nordicals erhvervsmæglere og jeg har været med som FCR Partner i mange år, og nyder godt af det super gode samarbejde i netværket, der er omkring FC Roskilde.

Det nye ejerskab med lokale kræfter virker positivt på os i netværket, og i den grad på banen, hvilket vi selvfølgelig har valgt fortsat at støtte op omkring.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, ser frem til det fortsatte samarbejde:
“Vi har altid været glade for at have Tonny og Nordicals i klubben og vores erhvervsnetværk. Derfor er det selvfølgelig glædeligt, at de har valgt at fortsætte deres opbakning til klubben og det projekt vi er i gang med.”