Ærgerligt nederlag

Det var ikke nødvendigt. Sådan er meldingen efter søndagens kamp i og mod Viborg. Det kunne lige så godt være endt uafgjort eller med en sejr til de lyseblå. Men sådan skulle det ikke være. Trods mange store chancer lykkedes det ikke at få bolden forbi en stærkt spillende Viborgkeeper. Og som det ofte er typisk for sådan en kamp, så er det holdet, der scorer først der løber med det hele. Med 20 minutter igen og stillingen 0-0 er vi faktisk ved at få bolden i nettet, men igen præsterede Viborgs målmand en supperredning ved at få pareret til hjørne. Og i det efterfølgende Viborg angreb får PingPong så tilkæmpet sig et straffe som Eduardo Delani sikkert scorer på. Straffesparket blev dømt mod Esben Hansen, som måtte indkassere en advarsel på den handling, som han, set udefra, næsten ikke kunne undgå.

Selvom der er lang vej hjem fra Viborg, så var det ikke med hængende hoveder, at spillerne kørte mod det sjællandske. Ikke nødvendigvis tværtimod, men kampen viste, at vi sagtens kam være med, for Viborg var så absolut ikke noget dårligt hold. Vi kan sagtens bygge videre derfra, er træner Broes umiddelbare kommentar. Og med lidt held får vi også mindst uafgjort.

Men som en klog mand sagde engnag, så kan ikke engang gud lave om på fortiden. Forude venter en spændende pokallkamp mod Lyngby og så har vi Fredericia hjemme. Vi vil gøre alt for at drille superligamandskabet fra det nordlige København, og kan vi så hente point i søndagens kamp, så kan vi kun være godt tilfredse med starten på sæsonen.