Pokalbrag mod Lyngby

Så gælder det pokalturneringen, hvor Superliga mandskabet fra Lyngby i DBU pokalens anden runde onsdag gæster Roskilde Idrætspark. Ingen tvivl om det er en stor og spændende opgave der venter hele byens hold.

Trods det, at vi efter 12 fodboldkampe i træk uden nederlag, lidt ufortjent måtte gå fra banen i søndagens kamp mod Viborg uden point, så var der masser af positive ting, vi kan tage med os til onsdagens kamp mod Lyngby. Vi spillede en rigtig flot 1 halvleg hvor det eneste der manglede var en føring, som i givet fald ville have været velfortjent. Vi kendte slet og ret ikke vores besøgelsestid og fik ikke udnyttet de store chancer, som vi rent faktisk havde.

Og da Viborg i en hurtig omstilling efter hjørnespark til os, blot 7 sekunder efter at deres målmand havde grebet bolden, der blev lagt ind over, stod med et straffespark til følge, så var den kamp afgjort. Men vi spillede specielt i første halvleg rigtig god fodbold, hvilket vi gerne skal tage med os til onsdagens pokalkamp. Kan vi overføre det gode og chance skabende spil og få omsat de til spillede chancer til mål skal vi nok byde Lyngby op til dans.

Så kom i Roskilde idrætspark onsdag kl. 19 hvor et brag af en fodboldkamp venter. Kom i god tid da der kan komme ganske mange mennesker for at se kampen med et for tiden meget velspillende Roskilde mandskab mod Lyngby fra Superligaen.