30.000 tak til de frivillige kræfter i og omkring klubben

Af: Alfred Winther Groth

For små to uger siden tog vores fremragende fans et flot initiativ og begyndte en indsamling på Facebook for at hente penge ind til klubbens overlevelse. Anført af Morten Cornelius Nielsen blev der indsamlet et flot beløb, der var et tydeligt billede på, at der fortsat er stor opbakning i og omkring Roskilde til klubben og holdet.

Opbakningen har betydet meget. Og det blev før søndagens hjemmekamp hyldet ved, at repræsentanter for henholdsvis FC Roskilde Fan Club, FC Roskilde Ungdom og de frivillige kræfter blev inviteret ind på banen til klapsalver og tre store check.

Her stod Carsten ”Salle” Salomonsson klar med tre store checks, der viste hver især viste, at de tre afdelinger blev tildelt 10.000 kroner. Således var FC Roskilde Ungdoms Head of Coaching Per Henning Jensen, formanden for FC Roskilde Fan Club Steen Koustrup Christensen og den ansvarlige for FC Roskildes frivilligkorps Frank Thaulow på banen ti minutter før kampstart til modtagelse af checks og en flot hyldest fra de fremmødte på stadion.

Der skal derudover lyder mindst 30.000 tak til alle de, der deltog i indsamlingen, det frivillige arbejde og er med til at skabe stemning på stadion hver eneste gang.