FC Roskilde vandt efter en hurtig Jeppe Kjær-scoring

FC Roskilde kæmpede sig til en vigtig – og fortjent – sejr over FC Vestsjælland på Slagelse Stadion. Det var endnu en scoring af farlige Jeppe Kjær, efter blot to minutters spil, der sikrede Hele Byens Hold de tre point.

Morten Walldo blev, som frygtet, ikke klar til dagens kamp på Slagelse Stadion, men ellers var alle mand klar til kamp. Og det var en kamp, der – som det var tilfældet sidste weekend mod Esbjerg – bød på et par hurtige chancer til FC Roskilde. Igen var det Kevin Bechmann Timm og Jeppe Kjær, der var på spil. Jeppe sender en dyb stikning til Kevin, der afdribler målmanden og kommer alene igennem, men afslutter desværre over mål. Kort tid efter afdribler Jeppe selv målmanden og placerer bolden sikkert i netmaskerne til 0-1, der også skulle vise sig at blive slutresultatet.

Efter godt ti minutters spil, sender Jens Mårtensen et langt indkast ind fra højre side, bolden lander hos Jesper Håkansson, der resolut banker til bolden – desværre over mål. Herefter var der lidt stilstand i spillet – som om holdene skulle se hinanden an, efter en hæsblæsende start. Der sker ikke meget i denne periode, andet end et par langskud fra Anders Nielsen og Jakob Rasmussen, der dog ikke bliver rigtige farlige.

Den første store chancer til FC Vestsjælland kommer efter en halv times spil – et indlæg fra højre side lander hos en umarkeret Jonas Thomsen, og efter et ”trible-forsøg” laver Frederik Vang Larsen en fantomredning, og slår bolden til hjørnespark.

FC Roskilde blev dog ved med at skabe gode muligheder – efter 32 minutters spil kaster Jens Mårtensen igen et af sine lange indkast, hvor Jesper Håkansson laver et fint saksespark, der dog går over målet. Få minutter senere, tager Jeppe Kjær et af sine sædvanlige løb, hvor han sætter et par modspillere af, hans drøn af et langskud er dog lige på målmanden, der bokser væk.

FC Vestsjælland har et par halvfarlige chancer, der opstår efter høje bolde ind i feltet og efterfølgende klumpspil, men alle forsøg bliver flot afvist af et heroisk kæmpende FC Roskilde-forsvar.

Kort før pausefløjtet lød, får Jeppe Kjær en lang bold, trækker lidt mod højre og lopper bolden perfekt til Kevin Bechmann Timm, der desværre helflugter lige over mål.

2. halvleg forløb uden helt så mange store chancer, men stadig var FC Roskilde i rimelig kontrol – dog var FC Vestsjælland farlige på deres dødbolde, og når de sendte høje bold ind i feltet, som de benyttede sig en del af. Måske fordi de ikke kunne spille sig til chancer på andre måder?

Dog har FC Roskilde flere muligheder – ”Håke” lopper langt ude fra, men over mål – efter 55 minutters spil skyder Kevin forbi mål, efter et FC Vestsjælland-boldtab – minuttet efter var FC Roskilde tre mod én, ”Håke” spiller Kevin fri, men målmanden går ned i ham, og afslutningen bliver da også blokeret. Omvendt havde FC Vestsjælland et nærgående hovedstød, minuttet senere, der dog går lige over mål.

Efterhånden som tiden skrider frem, mister FC Vestsjælland mere og mere pusten, og forsøger hele tiden at læsse høje bolde ind i feltet, for at fremtvinge en tilfældig situation, der kunne give dem det ene point – men FC Roskilde står fast og afviser alt. Efter de obligatoriske tillægsminutter lyder endelig det sidste befriende dommerfløjt, der sikrer Carsten Broes tropper tre yderst vigtige point.

 

KAMPRAPPORT

Kamp:                 FC Vestsjælland - FC Roskilde 0-1 (0-1)

Tid:                      Søndag, den 29. april 2012, kl. 13:00

Sted:                   Slagelse Stadion

Status:                Betsafe Ligaen

Tilskuere:           989

Dommer:            Jens Maae

 

Startopstilling:

Nr.       Spiller                                         

30       Frederik Vang Larsen

3          Anders Qvist

6          Jakob Rasmussen

5          Casper Grønn Larsen (anfører)

7          Jeppe Kjær

10       Nicolaj Mikkelsen

11       Kevin Bechmann Timm

15       Nikolaj Steen Hansen

18       Jesper Håkansson

19       Anders Nielsen

22       Jens Mårtensen

 

Kampforløb:

Min.  Status          Spiller                                            

2       0-1                Jeppe Kjær, FC Roskilde

50     Advarsel      Jesper Håkansson, FC Roskilde

 

Ind- og udskiftninger:

Min.       Ind                                  Ud                           

60          Ole Budtz                      Casper Grønn

73          Lasse Hansen             Jeppe Kjær

80          Christian Møller           Jesper Håkansson

 

Ikke benyttet:

Nr.    Spiller                      

1       Esben Madsen

23     Martin Nielsen

26     Emil Nielsen

 

Næste gang FC Roskilde skal i ilden, er søndag den 6. maj 2012, kl. 13:00 – kampen spilles mod FC Hjørring, der – som FC Roskilde – kæmper for at kommer væk fra nedrykningsdramaet. Så der er endnu en gang lagt op til en utrolig spændende og vigtig kamp i Roskilde Idrætspark.

Vi håber derfor på, at se rigtig mange tilskuere, der vil støtte Hele Byens Hold – på gensyn i Roskilde Idrætspark på søndag!