Skadeshelvede i FCR

Torsdagens pokalkamp mod HB Køge havde, ud over selve nederlaget, store konsekvenser for hele byens hold. Ud over udvisningen til Casper Grønn, der medfører karantæne på to spilledage, blev hele fem mand skadet. Da vi i forvejen har Jeppe Kjær og Jesper Håkansson ude betyder det, at vi kun har otte markspillere til rådighed til den i forvejen svære udekamp mod Randers. Så mareridtet betyder, at vi ikke kan benytte Nicolaj Hansen, Nicolai Mikkelsen, Lasse Hansen, Andreas Bak, Morten Walldo, Casper Grønn, samt de i forvejen skadede Jesper Håkansson og Jeppe Kjær.

Til den tilspidsede situation har sportschef Jesper Sommer følgende kommentar: ”Jeg har aldrig prøvet noget tilsvarende, at der på så kort tid bliver så mange skadet og det gør tingene nærmest uoverskuelige. Vi kommer til at have flere U 19 spillere i startopstillingen, og vi må også indkalde et par spillere fra vores 2. hold i serie 1. Det er jo nærmest et helt hold vi har ude. Det bliver ren overlevelse i Randers, og vi vil forsøge og gøre alt for at begrænse skaderne, så vi ikke bliver ydmyget med et kæmpe nederlag til følge, hvilket jo desværre kan være resultatet af den tilspidsede situation” slutter sportschefen.

Til den nærmest umulige opgave har træner Carsten Broe kun haft lørdagstræningen til at få trænet med de mange nye indkaldte ansigter.

Kampen spilles kl. 13:45 på AutoC Park i Randers.