Genistreg sikrede FC Roskilde tre point

Vejret var flot, banen fin og 443 forventningsfulde tilskuere sad klar på lægterne, da FC Roskilde gæstede Avarta. Over for hinanden på banen stod to gode fodboldhold, der begge ville vinde så de kunne holde sig i den sjove del af tabellen. Så der var lagt op til at god fodboldkamp.

Om FC Roskilde-holdet så spillede en god fodboldkamp, kan vel diskuteres. Der var både gode ting og mindre gode ting – men det hele endte med tre gode point til samlingen. Og de point var vigtige, ikke mindst i den periode holdet er i, i øjeblikket, hvor en skidt start har sat sine spor. Men med tre sejre i træk, ser det hele meget lysere ud.

Det først kvarter af kampen, skete der ikke de store ting i kampen – men den første chance tilfalder Avarta, der efter et hjørnespark header lige over en helt blankt mål. Ti minutter senere sparker Azad ”Store” Corlu et frispark ind i feltet, der smutter hele vejen igennem og lander hos Jeppe kjær, der også header over mål. Ti minutter senere, sparker ”Store” igen frispark – denne gang direkte og bolden tager overliggeren og ud til målspark. I denne periode smed FC Roskilde for mange bolde væk, lige så snart de havde erobret den. Ti minutter senere igen, har FC Roskilde et godt gennemspillet angreb, der ender hos den altid fightende Lasse Brandt Hansen, der dog desværre afslutter direkte på Avartas målmand.

I første halvlegs overtid er højre back, Casper Grønn Larsen, med fremme og spiller en tværbold ind i feltet til Christian Hansen, der dog sender bolde forbi målet. Stillingen ved pausen var 0-0.

2. halvleg var kun 4 minutter gammel, da en bolden lander hos en helt fri Jeppe Kjær, der dog banker bolden langt over mål.

Efter 18 minutters spil kommer kampens eneste mål efter en genistreg af et hjørnespark. Inden kampen havde assistenttræner Morten Wind sagt, at hvis de aftalte hjørnesparkskombinationer ikke kastede chancer af sig, havde han en idé til at overraske Avarta. Og det var faktisk hvad der skete. ”Store” skulle sparke men pludselig løb Jeppe Kjær ud mod hjørneflaget og sagde, at han ville sparke det – ”Store” trillede bolde ganske lidt – Avarta var uopmærksomme – Jeppe snuppede bolde og susede langs baglinjen mod målet, hvor han spillede den på tværs til anfører Casper Grønn Larsen, der bankede bolden flot i netmaskerne med ”det kolde” venstreben – der alligevel slet ikke er så koldt, når det gælder. Flot mål!

 Efter ca. tyve minutters spil smutter Avartas Danni Jensen alene igennem FC Roskilde-forsvaret og er alene med Frederik Vang Larsen – men Frederik klarer flot alene med Avartaspilleren. Bare fem minutter senere, er Avartas anfører og målsluger – det tidligere stortalent – Morten Seifert på spil. En lang bold fra bagerste række, sender han flot mod mål med en ”first timer”, men lige i handskerne på Frederik.

I det 78. minut får FC Roskilde ikke clearet og Avarta sender et langskud af sted der rammer stolpen – her var en udligning tæt på. Resten af kampen sker der ikke de store ting – dommeren havde på forunderlig vis fundet det passende, at lægge over fem minutter til – og efter et klumpspil har Avarta kampens sidste tilbud – de header dog ufarligt over mål og FC Roskilde har sejren i hus. Det var ikke nogen overbevisende sejr med flot og prangende spil – men det var tre point og der blev igen tanket selvtillid. Og det er vigtigt i en hård 2. division, hvor alle kan slå alle. Her og nu er det kun Hvidovre, der er ubesejrede.

 

KAMPRAPPORT

Kamp:                 Avarta - FC Roskilde 0-1 (0-0)

Tid:                      Søndag, den 2. september 2012, kl. 13:00

Sted:                   Espelundens Idrætsanlæg

Status:                2. division

Tilskuere:           443

Dommer:            Johnnie Espersen

 

Startopstilling:

Nr.       Spiller                                         

30       Frederik Vang Larsen

3          Anders Qvist

4          Ole Budtz

5          Casper Grønn Larsen (anfører)

7          Jeppe Kjær

10       Nicolaj Mikkelsen

11       Christian Hansen

15       Nikolaj Steen Hansen

17       Lasse Brandt Hansen

19       Anders Nielsen

22       Azad Corlu

 

Kampforløb:

Min.  Status          Spiller                                            

58     Advarsel      Jesper Larsen (Avarta)

63     0-1                Casper Grønn Larsen (FCR)

89     Advarsel      Morten Seifert (Avarta)

 

Ind- og udskiftninger:

Min.       Ind                                  Ud                           

59          Emil Nielsen                 Christian Hansen

74          Martin Nielsen              Lasse Brandt Hansen

91          Thomas Høy                 Jeppe Kjær

 

Ikke benyttet:

Nr.    Spiller                      

1       Lasse Sørensen

13     Rasmus Moser

21     Morten Jørgensen

 

Næste kamp for FC Roskilde er hjemme i ”Ørnereden” på lørdag, den 8. september 2012, kl. 15:30, hvor NB Bornholm kommer på besøg.

 

Mød op og støt holdet!