Sidste testmatch er mod Vanløse

Lørdag den 30. juli spiller hele byens hold den sidste test match inden turneringsstarten den 13. august. Efter to gange 2-1 over henholdsvis Brøndby IF og B1908, er næste og faktisk også sidste modstander før det går rigtig løs i kampen om point, Vanløse fra 2. division, der sluttede sidste sæson på en komfortabel 8 plads i østdivisionen.

Kampen skal, ifølge træner Carsten Broe, bruges til at få rettet de sidste ting til, ligesom vi skal bruge kampen til at se, om spillerne er ved at have fået indarbejdet timingen i både det offensive som det defensive.

Igen er det med fuldt overlæg, at det er et hold fra 2 division, vi møder, da det må formodes, at vi så vil være det hold, der vil være mest i boldbesiddende. Dette uagtet at Vanløse, under kyndig ledelse af Michael Madsen, er et ganske godt fodboldhold. Vi vil gerne blive dygtigere i det etablerede angrebsspil og lad os derfor håbe, at vi i netop denne kamp kan se, at vi er kommet en del længere i udviklingen af holdet.

Nu er statistik en ting – realiter noget andet. Alligevel er det da værd at bemærke er at holdet rent faktisk i de seneste 12 fodboldkampe,vi har spillet, blot har tabt en enkelt kamp( til Vejle med 0-2). Ydermere kan vi glæde os over, at Andreas Bak så småt er begyndt at træne med bold med holdkammeraterne efter den slemme skade, han pådrog sig i februar måned.

Kampen mod Vanløse spilles Lørdag kl. 11. Også denne gang sker det på Kirke Såbys hyggelige anlæg 10 km vest for Roskilde. Så kom og se sidste testmatch, inden det bliver rigtig alvor.

Før turneringsstarten er der dog også lige en pokalmatch. Tirsdag den 9. august kl. 19.00 møder vi således på udebane Nakskov. Og så går det, som nævnt, ellers løs med turneringsstart lørdag d. 13. ude mod Hobro. Første hjemmekamp er søndag d. 21. august mod nyoprykkede Blokhus.