FCR delte point med Avarta

I dagens kamp mod Avarta, der ligger lige over nedrykningsstregen, havde FCR en fin mulighed for at hente tre point hjem til kontoen. En sejr ville også være noget, der kunne bryde den lidt dårlige stime holdet er inde i.

Sejren var absolut også inde for rækkevidde, da holdet otte minutter før tid bragte sig foran 2-1 og Avarta var endda kun 10 mand på banen. Alligevel endte det med pointdeling.

Der skulle gå 42 minutter inden kampens første mål kom – men kampen var ellers ganske chancerig. Efter fem minutter var Anders Nielsen fremme til en afslutning, som dog blev banket langt over mål. 11 minutter er spillet, da Avarta scorer. Målet bliver dog korrekt annulleret for offside. Uret viste 20 minutter da Rajko Lekic sparker frispark fra venstre side. Bolden sparkes hårdt og præcist og går igennem alle mand i feltet og rammer stolpen. Emil Nielsen header på risposten, men målmanden klarer fint.

FCR har flere optræk til farlige situationer, men efter 42 minutter viser Avarta pludselig tænder. En afslutning tackles til hjørnespark. På hjørnesparket scorer Avarta – første forsøg afvises med i andet forsøg header Henrik Volquardsen bolden i nettet til pausestillingen 0-1.

2. halvleg var syv minutter gammel, da Emil Nielsen viser et eksempel på sin hurtighed. Han sprinter ganske enkelt fra hele Avarta-forsvaret – kommer lidt ud i en spids vinkel – afslutningen sniger sig lige forbi stolpen.

66 minutter er spillet, da bolden hopper og danser på stregen i Avarta-målet – FCR har flere forsøg, der alle bliver tacklet, indtil bolden lander hos Emil Nielsen der afslutter – måske bliver bolden rettet lidt af, men faktum er, at den ender i netmaskerne og giver FCR det udlignende mål til 1-1.

Bare minuttet efter brænder det igen på i Avarta-forsvaret. Bolden ender hos Martin Nielsen, der afslutter resolut – bolden bliver banket på træværket lige ved trekantsammenføjningen, men hopper i spil igen. Et par minutter senere var Martin ved at gentage seneste kamps flotte frispark. Denne gang får målmanden dog klaret situationen med en god redning.

Efter 81 minutters spil sender Nikolaj Hansen en dejlig følt aflevering ind i feltet – bolden lander hos en fri Lars Brøgger, der afslutter – dog kommer Avarta-målmanden flot ned og får afværget.

Minuttet efter er Lars Brøgger på spil igen – han snitter bolden hen for fødderne af Martin Nielsen, der banker bolden i kassen. Det var så her, at ”sækken skulle have været snøret”. Men pludselig blev spillet lidt kaotisk for FCR – og på forunderlig vis lod man de tilbageværende 10 Avarta-spillere overtage initiativet i kampens sidste minutter.

Uret stod på 88 minutter – FCR laver et unødvendigt frispark – bolden løftes ind i feltet og desværre får FCR-forsvaret ikke afvist – bolden lander hos Avartas Alexander Lazarevic, der umarkeret kan heade bolden i målet til slutresultatet 2-2.

Avarta følte det som en sejr – de havde brug for det ene point i kampen om at komme væk fra nedrykningsspillet. Som Avartas Casper Winfeld selv udtrykte det: ”vi kan vist være glade for det ene point, med alle de chancer FCR misbrugte” – tjah.. det kan nok ikke siges meget mere præcist. FCR-spillerne var meget ærgerlige, for de havde fortjent sejren.

Men når man – som den gamle kliché siger det – ikke er skarp nok i felterne, så er det bare svært at vinde kampene.

Der bliver dog ikke lang tid til at træne disse ting i - allerede onsdag er FCR klar til kampe igen. Her er det Nordvest FC, der byder op til dans. Det bliver et brag af et arvefjendeopgør på Holbæk Stadion. FCR tabte 2-3 på hjemmebane i det første indbyrdes opgør – det var i øvrigt den kamp, hvor Jesper Håkansson blev alvorligt skadet – så nu er det tid til revance.

 

KAMPRAPPORT

Kamp:                 FC Roskilde – Avarta 2-2 (0-1)

Tid:                     Søndag, den 28. april 2013, kl. 13:00

Sted:                   Roskilde Idrætspark

Status:                2. division øst

Tilskuere:            477

Dommer:             Benjamin Helm Svedborg

 

Startopstilling:

Nr.       Spiller                                         

1          Mikkel Hasling

3          Anders Qvist

6          Martin Nielsen

8          Morten Walldo (anfører)

9          Emil Nielsen        

11        Christian Hansen

13        Anders Nielsen

15        Nikolaj Hansen

17        Lasse Brandt Hansen

20        Rajko Lekic

29        Frederik Kragh

 

Kampforløb:

Min.  Status          Spiller                                                                  

35     Advarsel      Jesper Larsen (Avarta)

40     Advarsel      Martin Nielsen (FCR)

42     0-1              Henrik Volquardsen (Avarta)

50     Advarsel      Emil Nielsen

52     Advarsel      Alexander Lazarevic (Avarta)

66     1-1              Emil Nielsen (FCR)

70     Advarsel/

          Udvisning   Jesper Larsen

82     2-1              Martin Nielsen (FCR)

88     2-2              Alexander Lazarevic (Avarta)

 

Ind- og udskiftninger:

Min.    Ind                                     Ud                                                 

80       Lars Brøgger Hansen          Lasse Brandt Hansen

90       Mathias Bølstad                 Rajko Lekic

 

Ikke benyttet:

Nr.    Spiller                      

2       Michael Stryger

24     Mathias Cordua

27     Frederik Refsgaard

30     Kasper Pedersen, målmand (U/19)

 

Næste kamp: Onsdag, den 1. maj 2013, kl. 19:00 (Nordvest FC - FC Roskilde)

Mød op og støt gutterne!