Bet med Casper Grønn

Næste spiller i rækken, der vil forkæle os med sin fodboldviden, er holdets anfører Casper Grønn, der til daglig lyder den korte version af sit navn "Grønn".

"Grønn" er - trods sine kun 26 år - en erfaren herre i dansk fodbold og har spillet i klubber som Køge, SønderjyskE, BK Frem og Hvidovre, inden han kom til FC Roskilde.

"Grønn" er som spiller altid velforberedt og udviser ro og overblik - men samtidig er han en "hård hund" i nærkampene, når først fløjten lyder. Det bliver spændende at følge hans odds :-)

Casper Grønn:

Den sikre:

HIK - Svebølle (0-1) 1 (odds 1.95) - lørdag kl. 13:00

HIK har været stærkt spillende her efter vinterpausen, hvor man virkelig kan se at tilgangen af nye spillere efterhånden bærer frugt. Holdet er ubesejret på denne side at kalenderåret og har lavet 6 mål i de seneste to kampe. Svebølle har derimod ikke fundet de takter som de viste i efteråret og jeg forudser derfor de får en svær dag i Gentofte Idrætspark.

HIK har selvfølgelig den rutinerede Carsten Fredgaard ude med karantæne, men det samme har Svebølle med Morten Larsen, så mon ikke det udligner den fordel Svebølle ellers ville kunne drage her.

Den usikre:

Manchester City - Manchester United X (odds 3.55) - mandag kl 21:00

Mandagens opgør på Etihad Stadium er vel det man kalder en finale af dimensioner. Det er nået nær sidste chance for Roberto Mancinis drenge hvis de skal have titlen i hus i år. Jeg er dog ikke meget for at sige det, som Liverpool mand, men United er uhyggelig gode når det gælder. United kan om nogle forstå at lukke en kamp ned når det er det der skal til. Et uafgjort resultat vil være fint for de røde djævle, i betragtning af deres slut program mod Sunderland og Swansea bør være overkommeligt.

Fidusen:

Søllerød Vedbæk - Rishøj 2 (odds 2.20) - lørdag kl 15:00

Søllerød Vedbæk, der fordriver deres tid som fast bundhold i en ellers tæt 2. division, kommer i denne weekend på en svær opgave. Rishøj, den lille amatør klub i udkanten af Køge, har overrasket mange med deres energi og rutine i denne sæson. Rutinen vidste mange måske nok fandtes, men at energien i den grad er der skal de roses for. Holdet kan igen benytte sig af deres altid energiske og hårdtarbejdende midtbane spiller Anders Simonsen (tidligere FCR) som i maskinrummet med Morten Avenskjold(også tidligere FCR) altid er garant for en solid indsats.

Det lokkende odds taget i betragtning, må dette siges at være en klar fidus.

Held og lykke i denne weekend!

FCR Web holder lidt øje med hvem af spillerne, der ved mest om fodbold og er bedst til at gætte resultaterne. Det hele er bare for sjov - følg med her på hjemmesiden (på forsiden finder du link til "Bet med FCR".