Sekunder fra 1. pladsen

Der var lagt op til et brag af en kamp i går eftermiddag, hvor både hjemmeholdet og os selv, kunne sikre sig førstepladsen i rækken. Sidst vi var på besøg i Hjørring tabte vi med hele 5-0 - det skulle revancheres i dag. Det var fantastisk vejr og vi havde haft den bedst mulige forberedelse forud for kampen - med overnatning i Aalborg. 

 
En noget nær fantastisk halvsæson skulle rundes af, i det der skulle vise sig at blive lidt af en fight. Vi lagde fantastisk ud, men nordjyderne lænede sig bestemt ikke tilbage og nød eftermiddagskaffen. 
 
Højdepunkter:
2 min. - Vi var mere end klar fra kampens start - hvilket allerede belønnede sig efter to minutter. Morten Nielsen bragede på stolpen og så stod Mikkel Thygesen rigtigt placeret, så han kunne sende returbolden i nettet til 0-1. 
 
8 min. - Vi pressede stadig på, og målscoreren stod også for kampens næste store mulighed. Med et halvt saksespark kunne han ekspedere bolden tæt forbi stolpen.
 
29 min. - Vendsyssel kom bedre med i kampen og det belønnede sig for hjemmeholdet. Efter fine kombinationer, modtog Tiago de Leonco bolden på kanten af feltet - uden så megen tøven, bankende han den op i det korte hjørne. Udligningen var en realitet.
 
38 min. - Der stod Vendsyssel på en del, og Thomas Dalgaard var også mand for en del forsøg - denne chance var dog næsten sværere at brænde end at sætte ind. Et indlæg havnede for hans fødder på kanten af det lille felt, men afslutningen endte lige over mål. 
 
45 min. - Første halvleg sluttede med en fin mulighed til os. Daniel Jørgensen headede den videre og Mikkel Thygesen headede den derefter på overliggeren.
 
PAUSE
 
57 min. - Thomas Dalgaard var endnu en gang mand for en stor Vendsyssel-chance. Efter en afdribling af Frederik Schram, stod han alene med målet - heldigvis blev vinklen så skarp, at Daniel Jørgensen kunne nå ned og blokere for afslutningen. 
 
67 min. - Mark Leth blev sendt i dybden, han tog bolden med ned mod baglinjen og så smækkede han den ind over. Vendsyssels målmand, Jesper Christiansen, fejlvurderede indlægget og Morten Nielsen kunne sende 1-2-scoringen i mål.
 
90 min. - Vi var presset, men forsvarede heroisk til langt inde i overtiden - hvor det desværre gik galt. Efter et hjørnespark var der klumpspil i feltet og bolden endte for fødderne af Tiago de Leonco der kunne sende sit andet mål i kassen, til slutresultatet 2-2.

Vendsyssel FF - FC Roskilde (1-1) 2-2

Søndag, den 27. november 2016
Bredbånd Nord Arena
Tilskuertal: 973
Dommer: Chris Johansen
Linjedommere: Steffen L. Christensen & Jakob Bo Schmidt
 
Kampfakta:
2 min. - 0-1 Mikkel Thygesen (FCR)
13 min. - Advarsel Tiago de Leonco (VFF)
29 min. - 1-1 Tiago de Leonco (VFF)
45 min. - Ud/indskiftning: ind Mark Leth ud Emil Nielsen
55 min. - Ud/indskiftning: ind Valon Ljuti ud Bo Storm
62 min. - Advarsel Simon Okusun (VFF)
67 min. - 1-2 Morten Nielsen (FCR)
84 min. - Advarsel Christian Overby (VFF)
86 min. - Ud/indskiftning: ind Simon Richter ud Nicklas Halse
90 min. - Advarsel Simon Richter (FCR)
90 min. - 2-2 Tiago de Leonco (VFF)
90 min. - Advarsel Nicklas Mouritsen (FCR)
 
Frederik Schram, Anders "Nille" Nielsen, Daniel Jørgensen, Stefan Hansen (anfører), Nicklas Mouritsen, Nicklas Halse, Jesper Bech, Mikkel Thygesen, Bo Storm, Emil Nielsen, Morten Nielsen.
 
Bænk:
Frederik Vang, Simon Richter, Kristian Geertsen, Valon Ljuti, Martin Andersen, Mark Leth, Kristian Lindberg.
 
Ikke benyttede spillere:
Frederik Vang, Kristian Geertsen, Martin Andersen, Kristian Lindberg.