Carsten Broe: Ingen ændringer i staben

Cheftræner Carsten Broe kan med glæde meddele, at der ikke kommer til at ske bemandingsmæssige ændringer i staben omkring FC Roskildes 1. divisionshold.

 

Se staben her!

 

 Henrik Zarp, mental- og målmandstræner

Der vil dog være en enkelt ændring i arbejdsopgaverne som Carsten Broe her gør rede for i et kort interview:

  • Kommer der nogen ændringer i træner/leder truppen til den nye sæson?

Carsten Broe: Nej, vi beholder den samme stab, som har arbejdet sammen det sidste års tid. Vi laver dog en enkelt ændring i trænerstaben, hvor Henrik Zarp primært kommer til at være mentaltræner for vores trup. Derudover vil han fremover dele målmandstræningen med assistenttræner Anders Theil.

  • Hvad er det en mental træner kan gøre for vores trup?

Carsten Broe: For at sige det meget simpelt, skal han lære spillerne at præstere på deres højeste niveau, hver gang vi spiller kamp!

Hvor tit har vi ikke hørt spillere stå efter en kamp og fortælle at de ikke rigtig ramte dagen idag, og at de derfor tabte kampen. Jeg har også tit oplevet spillere som præsterede bedre til træning end kamp, og det er her at Zarp skal sætte ind, både igennem individuelle samtaler og samtaler med en samlet trup.

  • Vi er mange som ser Zarp som målmandstræner, men det lyder ikke til at du gør det?

Carsten Broe: Nej, mange af de målmænd som har været igennem Zarp i de 15 år vi har arbejdet sammen, har udviklet sig fantastisk, men de har især udviklet sig på det mentale område.

Selvfølgelig har de lært en del teknisk igennem hans træning, men der hvor jeg har kunnet se den største forskel på hans arbejde, kontra andre trænere, der arbejder med målmænd i Danmark, er at Zarp's målmænd altid har stået med en stor attitude og har haft en stor parathed i kampene. Det er dét vi ønsker Zarp skal overføre til hele vores trup!