Fem hurtige til Carsten Broe..

 

FCR hjemmesiden har talt med cheftræner Carsten Broe, og stillet ham fem "hurtige spørgsmål fra hoften".

Fodboldinteresserede i Roskilde vil sikkert finde Carstens velovervejede svar interessante.

 

 

  • Hvordan ser efteråret ud på dit tilfredshedsbarometer?
Carsten Broe: Efteråret blev ikke som vi havde håbet på! Da sæsonen startede var målet at hente 20 point i turneringen og nå hen til kvartfinalen i pokalen, så vi mangler 6 point og blev desværre slået ud af HB Køge en runde for tidligt i pokalen.
 
Vi kan selvfølgelig godt dække os ind under, at vi fik en del skader, men vi må også indrømme, at vi ikke præsterede særligt godt i den sidste del af turneringen. Skaderne må ikke blive en dårlig undskyldning for de manglende resultater, og i alle turneringskampene har vi spillet vi 11:11 og det burde være rigeligt til at hente de 20 point.
 
  • Vi ligger lige nu under nedrykningsstregen, tør du stadig holde fast i den langsigtede proces?
Carsten Broe: Ja, det er vigtigt at vi ikke begynder at ryste på hånden, bare fordi vi har haft en periode hvor resultaterne har haltet lidt. Vi har lagt en plan hvor klubben skal være en del af top 6 i 1 division fra efteråret 2012 - og den følger vi!
 
  • I Roskilde Avis er du citeret for at sige, at du er ligeglad med at vi overvintre på en nedrykningsplads! Hvorfor er du det?
Carsten Broe: Det er jeg heller ikke.... Jeg svarede på et spørgsmål om, hvordan jeg ser på vores situation, nu hvor vi ligger under nedrykningsstregen. Mit svar var, at jeg ikke er bekymret og at det meget let kan vise sig, at den dårlige periode vi lige har haft, kan være meget gavnlig for vores langsigtede proces!
 
Det svar kan man tolke som man vil, men ligeglad er jeg sgu ikke......
 
  • Truppen har det sidste halve år kun bestået af to målmænd og 16 spillere, vil du ændre på det til næste år?
Carsten Broe: Som træner vil man selvfølgelig gerne have så en stor trup som mulig, men vores økonomi gør at vi bliver nødt til at acceptere, at truppen er lidt smal, men jeg ser også flere fordele ved at truppen ikke er større. Blandt andet bliver der plads til vores U19-spillere og vi har også haft flere af vores 2.holds spillere oppe at træne med.
 
Allerede i det kommende forår forventer jeg at Martin Nielsen og Emil Nielsen fra vores U19-hold slår igennem hos os.
 
  • Hvordan ser den kortsigtede målsætning ud for det næste halve år? 
Carsten Broe: Målsætningen for foråret drejer sig selvfølgelig om at komme over nedrykningsstregen, men det er også vigtigt, at vi får en bedre sammenhæng imellem vores seniorafdeling og vores ungdomshold.