Interview med Kevin Bechmann Timm

Vinterpausen bød på tilgang af en enkelt ny spiller i FC Roskildes 1. divisionstrup, nemlig Kevin Bechmann Timm.

Kevin, der med en fortid som ungt talent i FCK og som fuldtidsprofessionel i Esbjerg, er en styrkelse af FC Roskildes offensiv.

Han viste sit talent allerede i forårets første kamp i Blokhus, hvor han scorede sejrsmålet og dermed sikrede os de tre vigtige point.

Vi håber Kevin finder vej til netmaskerne mange gange endnu. FCR Web har lavet følgende interview med ham:

 

FCR Web: Hvordan synes du spillere, stab og klub har taget imod dig?

Kevin: Jeg har følt mig meget velkommen, og drengene har taget godt imod mig. Vi grinte lidt af at jeg modtog en bøde på min aller første træning, for at glemme min støvler. Derudover har Carsten formået at sætte mig ind i taktikken hurtigt uden at overdosere mig med information.

 

FCR Web: Vi er naturligvis glade for, at du er kommet til FC Roskilde, men hvad fik dig at ophæve din kontrakt i Esbjerg, hvor du jo stadig var på kontrakt i lang tid endnu?

Kevin: Jeg havde været i EfB i næsten 3 år, under 2 trænere og havde på intet tidspunkt følt at jeg fik en fair chance. Jeg har knoklet hårdt og gjort alt hvad trænerne bad mig om, men alligevel var der sjældent en god forklaring på hvorfor jeg ikke fik spilletid. Først da jeg scorer 19 mål for reserveholdet får jeg 20 min. spilletid fordelt på 2 kampe. Senere blev det til lidt mere og et enkelt mål, men opholdet har generelt været meget skuffende spillemæssigt. Så det var en nem beslutning for mig, der har været under opsejling længe.

 

FCR Web: Vi spillede mod Esbjerg her i weekenden, hvordan føltes det, at spille mod den klub du netop har forladt?

Kevin: Der er ingen tvivl om at det var specielt. Både da jeg kender spillerne ud og ind, men også da man har en form for 'hævnlyst' i sig, hvor man gerne vil vise at man er bedre end det de har gjort én til. Når det så er sagt, så er det bare en kamp ligesom alle andre, og jeg kan godt styre min personlige 'hævnlyst' så jeg kan udføre det job jeg er ansat til, ligesom alle mine holdkammerater. Kunne jeg ikke det, bør jeg ikke spille.

 

FCR Web: Er der noget, der har overrasket dig i FC Roskilde, f.eks. ved den måde FC Roskilde træner på, de taktiske oplæg, eller de ting som Carsten Broe og Anders Theil giver dig af instrukser, i forhold til hvad du har været vant til i Esbjerg og før da i FCK?

Kevin: Jeg er helt klart vant til at træne mere end vi gør i FC Roskilde. Her har vi fri flere gange om ugen, hvor jeg har været vant til højst at have fri en enkelt gang. Derudover er træningerne lidt kortere. Men når det er sagt, så har man jo selv et ansvar for at træne nok så man kan udvikle sig, og vi har jo også fri adgang til fitnesscenter så har man indstillingen på plads, så skal man nok også få trænet rigeligt.

FCR Web: Du scorede i din debutkamp for FC Roskilde mod Blokhus på udebane i forårssæsonens første kamp, blot få dage efter du var kommet hertil - og så endda sejrsmålet - hvordan føltes det?

Kevin: Som jeg udtalte til lokalavisen, så var det den perfekte start. Man kan ikke ønske sig mere som angriber og som ny mand i truppen. At score det afgørende mål, samtidig med at man kun har trænet 2 gange med holdet forinden, er mere end hvad jeg havde sat mig op efter. Jeg regnede faktisk slet ikke med at starte inde, så den tillid jeg har fået fra både trænere og holdkammerater var rigtig dejlig. Klart en dag jeg vil huske.

 

FCR Web: Hvordan ser du mulighederne for at FC Roskilde forbliver i 1. division?

Kevin: Jeg synes desværre at den snak er lidt opblæst. Vi SKAL blive i 1. division. Der er ikke noget 'hvad nu hvis!' Jeg er slet ikke i tvivl om at vi nok skal forblive et 1. divisionshold. FC Roskilde er meget stærkere end hvad tabellen siger på nuværende tidspunkt, så vi skal nok klare den. Det bør vi ikke være bange for at melde ud.

 

FCR Web: Jeg forstår, at du indtil videre har lavet en kort kontrakt - hvor længe forventer du at blive i FC Roskilde?

Kevin: Ja min kontrakt er indtil sommer. Jeg nåede et punkt i Esbjerg hvor spilletid var værdsat langt højere end penge, så da transfervinduet ikke var åbent, da jeg gerne ville skifte, kunne det kun blive til en amatørkontrakt. Det gør, at jeg stort set spiller uden at få løn og derfor er kontrakten ikke længere end til sommer. Men jeg vil ikke udelukke at jeg skriver under på en 'rigtig' kontrakt til sommer.

 

FCR Web: Hvad har du af fodboldmæssige drømme og ambitioner for din fremtid?

Kevin: Der er stor forskelle på mine ambitioner og mine drømme, så det er vigtigt for mig at sætte en væg imellem disse to ting. Min største drøm er at spille på enten Camp Nou eller Santiago Bernabeu mod enten Real eller Barca. Jeg ser dem som de bedste hold i verden og den dag ville være ultimativ for mig. Jeg har faktisk rigtig mange ambitioner og målsætninger. Nogle er mere kortsigtede end andre, men den største lige nu er nok at blive professionel fodboldspiller igen. Derudover er min livslange målsætning at opnå en ligeså stor karriere som min far, der spillede omkring 63 kampe for Brøndby IF.

 

FCR Web: Hvad er din største oplevelse som fodboldspiller?

Kevin: Det kommer an på hvordan man ser på det. Først ville jeg nok sige at score i pokalsemifinalen mod FC Midtjylland i overtiden, så vi kom videre til forlænget spilletid og derefter straffesparkskonkurrence. Tænker jeg længere over det, er der ingen tvivl om at jeg har min egen specielle dag, som kun min familie og nærmeste venner kender til. Den er jeg desværre ikke helt klart til at dele med andre endnu, da den er meget personlig og vedrører mange følelser.

 

FCR Web: Alle ved jo, at man - uanset hvor dygtig en fodboldspiller man er - altid kan blive bedre. Hvor ser du dine styrker og dine mindre stærke sider?

Kevin: Jeg fik faktisk ros af Carsten så sent som i går for at være en forholdsvis komplet spiller, hvad angår det fodboldmæssige. Jeg har mange forcer som angriber. Jeg er både stærk, hurtig og god til at finde netmaskerne. Som jeg også snakkede med Carsten om er mit svage punkt min psyke. Udover fulde fans der råber onde ting, så er jeg meget påvirkelig. Jeg er utrolig selvkritisk og det kan tage hårdt på mig at jeg laver fejl eller spiller dårligt. Derfor påvirker det også mit bundniveau som skal hæves. Det arbejder jeg meget på.

 

Se fakta om Kevin Bechmann Timm her!