Emil Nielsen udtaget til det danske U/19-landshold

 

Det var med stolthed i stemmen, at Kim Milton overbragte nyheden om udtagelsen af FC Roskildes første landsholdsspiller til FCR Web.

 

Emil Nielsen blev lørdag eftermiddag, i sidste øjeblik, udtaget til U/19-landsholdets tur til Ukraine, hvor holdet skal spille to træningskampe - begge mod Ukraine, henholdsvis den 28. februar og den 1. marts.

 

Emil rejser allerede i dag til Ukraine, sammen med resten af truppen og kommer først tilbage til Danmark fredag, den 2. marts. Dagen efter tager han på træningslejr i Tyrkiet med FC Roskildes divisionstrup. Så det bliver en travl tid Emil går i møde.

 

Se det danske U/19-landsholds program for 2012 her!

 

FC Roskilde ønsker Emil tillykke og held og lykke på turen!

Efter offentliggørelsen af den gode nyhed om Emils udtagelse til U/19-landsholdet, talte FCR Web med cheftræner Carsten Broe for at få hans kommentarer.

 

FCR Web: Det er første gang FCR har fået udtaget en spiller til det danske landshold - hvad er det Emil kan, som gør ham interessant for landsholdet?

Carsten Broe: Han passer perfekt ind til deres måde at spille på. Emil er en dygtig fløjspiller, med en god speed og passer fint ind i 4-3-3 systemet som landsholdet praktiserer.

 

FCR Web: Når jeg har stået og set jer træne, samt spillet kampe, lyder det ellers ikke som om, at du har været helt tilfreds med de unge spillere?

Carsten Broe: Nej, med det talent vores unge spillere har, skal de bringe noget mere. I øjeblikket leverer de ganske enkelt på et alt for lavt plan.

 

FCR Web: Gælder det også en spiller som Emil?

Carsten Broe: Ja! Emil har rigtig meget at lære. At han bliver udtaget til landsholdet er selvfølgelig positivt, men det skal ikke gøre os til jubelidioter og tro, at vores unge spillere er på rette vej. Emil er et stort talent, ingen tvivl om det, men bundniveauet er meget lavt og det skal løftes betragteligt, før vi kan være tilfredse.

 

FCR Web: Tror du, at der er flere af vores unge spillere, som kan komme ind omkring landsholdene?

Carsten Broe: Inden for de næste 12 måneder, bør vi have 3 til 4 af vores spillere inde omkring landsholdene. Det har vi helt klart spillermatriale til i vores U-trupper.