Kaptajn-Hermansen om efteråret

FCR Web:
Vi slutter 2021 af på førstepladsen i 3. Division, med kun ét nederlag i 17 kampe  - hvad har været opskriften på, at det er gået så godt?
 
Andreas Hermansen: 
“Jeg tror overskriften skal være sammenhold. Michael har været sindssygt dygtig til at samle en gruppe mennesker, der vil hinanden, udover fodbolden. Og det føler jeg har styrket hele gruppen, og givet os den tro på os selv og hinanden om at vi skal rykke op rimelig overlegent. Som fortsat er målet.”
 
FCR Web:
Der resterer fem kampe på den anden side af nytår, før rækken deles op. Meget skal gå galt, for at vi ikke ender i oprykningsspillet. Er målsætningen fortsat at blive nummer et, hvis man spørger dig?
 
Andreas Hermansen: 
“Målsætningen er at blive suverænt nummer et. Det var også, at vi skulle gå ubesejret igennem, men det gjorde vi desværre ikke. Så målet er fortsat at lave et statement om, at at FC Roskilde er på vej tilbage der, hvor vi skal være.”
 
FCR Web:
Du har været i klubben i mange år og har efterhånden oplevet en del. Hvordan synes du vi står rustet mod fremtiden?
 
Andreas Hermansen: 
“Jeg kan for en gangs skyld sige at fremtiden ser lys ud. Ejerne virker meget kompetente og vil gerne investere både penge og tid i projektet. Og det kan man mærke! Så jeg glæder mig til at se, hvem der bliver træner, for det kan være rimelig afgørende for videre fortsættelse af projektet.”
 
FCR Web:
En god lang vinterpause er foran os. Er den tiltrængt, og hvad skal den bruges på?
 
Andreas Hermansen: 
“Jeg har glædet mig til ferie, men det er altid som det plejer. De første to uger savner man det ikke specielt. Men efter det vil man gerne i gang igen! Men jeg skal bare slappe af og holde jul med min familie. Måske ud og rejse lidt, hvis omstændighederne er til det. Men jeg synes, det har været en krævende halv sæson - men tror mange har lært sindssygt meget!”