Optakt til

Så er der igen lagt op til en gyser af en fodboldkamp i Roskilde Idrætspark, når Hele Byens Hold tager imod Skive, der senest imponerede ved at slå Vejle Boldklub Kolding med 3-2 og dermed kom et skridt væk fra nedrykningsstregen.

På søndag står FC Roskildes nye cheftræner Anders Theil i spidsen for tropperne, da han - som nævnt i pressemeddelelsen i mandags - har overtaget tøjlerne resten af forårssæsonen. Ved hans side står ny assistenttræner Morten Svan, der tidligere har arbejdet sammen med Theil i BK Frem.

Et trænerskifte giver ofte ny energi i truppen, hvilket der også er brug for, hvis det søndag skal være FC Roskildes tur til at imponere. Og det skal det. Vi har brug for de tre point i kampen for at undgå nedrykningen til 2. division og har man fulgt træningen i denne uge, ser det virkelig ud til, at spillerne har forstået alvoren.

Så alle i og omkring truppen tror på en trodsreaktion - vi VIL ikke rykke ned - og der skal brændes maksimalt igennem på søndag i en forhåbentlig tæt pakket "Ørnerede". Holdet har brug for al tænkelig support, så vi kan sende Skive tomhændet hjem til det jyske.

Som det ser ud nu, er kun Nicolaj Mikkelsen ikke klar til at trække i den lyseblå trøje (på grund af karantæne) - og selvfølgelig Tobias Perch-Nielsen der stadig er knæskadet - men ellers kan Anders Theil vælge sin startopstilling ud fra en intakt trup.

Så mød op og støt gutterne - vel mødt!