FC Roskilde og FC Hjørring delte point i målløs kamp

Med en placering lige over nedrykningsstregen, havde FCR brug for point i dagens svære udekamp mod FC Hjørring. Nordjyderne startede sæsonen med tre kampe uden point, hvorefter de vandt de tre næste kampe over FC Vestsjælland, Næstved og AB, hvilket vidner om en fornuftig aktuel form.

Efter den lange rejse til Hjørring, som tog sin begyndelse imens den dejlige søndagssol stadig havde søvn i øjnene, virkede det som om rejsen stadig sad i benene på flere af FCR-spillerne, i det første kvarter af kampen. FC Hjørring-spillerne var hurtigere i tanke og handling, og sad på spillet, men efterhånden kom FCR mere ind i kampen.

Som 1. halvleg skred frem, kom der chancer i begge ender af banen. Efter 20 min. kom Dennis R. Olsen fra FC Hjørring fri, men den ellers udmærkede afslutning blev flot klaret af Frederik Vang Larsen i FCR-målet. Et par minutter senere bryder Jeppe Kjær igennem i venstre side, trækker ind mod målet, og spiller skråt tilbage til Jesper Håkansson, der dog afslutter over målet, Et kvarters tid senere, vender Tobias Perch-Nielsen på førsteberøringen og afslutter tørt lidt uden for feltet, men lige på Karim Zaza. Kort før pausen skyder Jesper Håkansson langt ude fra, Jeppe Kjær opsnapper riposten, men afslutter fordi målet. Så muligheder var der nok af, dog uden af FCR for alvor blev farlige.

2. halvleg starter lidt forsigtigt fra begge sider, med der kommer stille og roligt lidt mere tempo i kampen, og den fortsætter med flere chancer til begge hold. Kort før slutfløjtet er FC Hjørring ved at afgøre kampen, efter klumpspil, hvilket ikke ville have været til at bære. En pointdeling var, når alt kommer til alt, et rimeligt resultat.

Efter kampen udtalte cheftræner Carsten Broe:

Jeg er super tilfreds med holdets indsats – flere spillere havde tunge ben og var trætte efter de to hårde pokalkampe, der begge gik i omspil og straffespark. Spillerne var også skuffet efter kampen mod FC Vestsjælland, hvor de manglede attitude – men den var der i dag. Det taktiske oplæg var en forsigtig start, hvor vi ville lade dem komme til os, og det lykkedes fint. Frederik gjorde det fint i målet og backkæden hang godt sammen Walldo og Bak gik fint i spænd på midtbanen, og det var dejligt at se, at Bak nu er i omdrejninger til at spille en hel kamp igen efter sin skade. 

Jens Mårtensen supplerede med følgende kommentar:

Vi havde meget godt styr på kampen, selv om de havde bolden mere end os. Vi står godt på banen og overholder aftalerne – og vi gør det som vi har trænet i løbet af ugen. Jeg synes vi i dag tager ansvar og viser attitude. Vi tilspiller os en del muligheder, som kunne give scoringer, men mangler lige det sidste i de afgørende situationer.

Matchfakta

Kamp:              FC Hjørring - FC Roskilde 0-0 (0-0)

Tid:                  Søndag, den 25. september 2011, kl. 15:00

Sted:                Hjørring Stadion

Status:             1. division

Tilskuere           816

Dommer:          Michael Svendsen

 

Startopstilling:

Nr.     Spiller                        

30      Frederik Vang Larsen

3        Anders Qvist

5        Casper Grønn (anfører)

7        Jeppe Kjær

9        Tobias Perch-Nielsen

12      Christian Møller

18      Jesper Håkansson

19      Anders Nielsen

20      Morten Walldo

22      Jens Mårtensen

25      Andreas Bak

 

Kampforløb:

Min.   Status              Spiller                                            

34      Advarsel           Mads Rosenberg, FC Hjørring

 

Ind- og udskiftninger:

Min.      Ind                                         Ud                         

62        Nikolaj Steen Hansen              Christian Møller

62        Jakob Rasmussen                  Jesper Håkansson

62        Nicolaj Mikkelsen                   Tobias Perch-Nielsen    

 

Ikke benyttet:

Nr.     Spiller                        

1        Esben Madsen

26      Emil Nielsen