Ole Budtz til FC Roskilde

Mange husker den tårnhøje og fysisk stærke spiller, Ole Budtz, for mange fine præstationer på banen. Nu vender han tilbage til FC Roskilde - men i en helt ny rolle.

Ole, der starter i FC Roskilde til september, skal nemlig fremover have kontakt til FC Roskildes voksende sponsornetværk og, blandt andet, være med til at udvikle samarbejdet sponsorerne imellem.

Ole startede sin karriere på et af  RB 1906's hold - længere nede i rækkerne - og langsomt men sikkert arbejdede han sig opad. Han kom på førsteholdet i RB 1906 og scorede mål - I 2002 blev han solgt til Cercle Brügge, hvor han blev topscorer. Derefter er turen gået til Kickers Offenbach, AGF, Notodden FK, Brabrand, FC Fyn og hjem til FC Roskilde, hvor han stoppede på højt niveau. Han sluttede som fodboldspiller med at spille seriebold i FC Lejre, inden han helt lagde støvlerne på hylden.

Med Oles fantastiske humør og herlige personlighed, vil han helt givet blive et stort aktiv for FC Roskilde og alle samarbejdspartnerne i netværket.

Velkommen tilbage, Ole!