FCR vandt på glat bane

I lørdagens træningskamp mod divisionskollegaerne fra B1908 vandt FC Roskilde 1-0 på en flot scoring i første halvleg.

Det var bidende koldt og banen var ganske glat, hvilket gav nogle farlige situationer, da spillerne flere gange skøjtede rundt på banen.

Spillet blev til tider afviklet i et fint tempo og med flot pasningsspil - som eksempelvis ved kampens enlige mål, hvor Emil Nielsen erobrer bolden, sætte speed på mod modstandernes mål, spiller ud på højre kanten til Christian Hansen, der går til baglinjen og sender en flad bold bagud, hvor anfører Morten Walldo kommer stormende og med en hård præcis inderside banker bolden på i modsatte hjørne. Super flot mål!

Til andre tider formåede FCR ikke at flytte bolden hurtigt nok rundt, og så endte spillet mere i fysisk hårde nærkampe, som B1908 så ud til at være meget opsatte på - og det blev noget rod at se på.

Mange gode ting blev prøvet af, og det er altid glædeligt når man "holder nullet", men det vil aldrig kunne give et flot kontinuerligt flow i spillet, når man - som tilfældet ofte er i den slags træningskampe - skifter 7-8 spillere ud i løbet af kampen.

Stefan Gartenmann, der fyldte 16 år den 2. februar, blev fremhævet for hans overbevisende præstation i midterforsvaret, da han blev skiftet ind. At en så ung gut spiller med den ro og det overblik og ikke mindst evne til at læse spillet, som "Garte" gjorde, vidner om et kæmpe talent.

Næste træningskamp er først den 9. marts 2013, k. 11:00, hvor FCR får besøg af BSV (Boldklubben Søllerød-Vedbæk), der til daglig spiller i 2. division vest.