FCR forstærker sig

24. december 2016

Pressemeddelelse

Denne gang ikke på spillersiden - men på trænerbænken.

FC Roskilde har ansat 40-årige Søren Vie Clausen som assistenttræner.

Om ansættelsen udtaler manager Anders Theil: "Jeg er rigtig glad for at det er lykkedes at få Søren ind i trænerteamet, hvor han skal assistere Rasmus. Søren er A licens træner og skal igang med  P licens. Han har trænet U/19-holdet i Vejle Boldklub og senest været assistent for Vejles 1. hold i 1. division. Så vi får i Søren en træner, der kender divisionen og modstanderne rigtig godt.

Søren udtaler selv: "Jeg er vildt glad for den mulighed, jeg har fået i FC Roskilde. Klubben er i en rigtig god udvikling, og den glæder jeg mig til at blive en del af. FC Roskilde kom hurtigt på banen, efter min exit fra Vejle Boldklub - og igennem snakke med Bo Tue Knudsen og Anders Theil blev jeg overbevist om, at dette var det helt rigtige for mig. Jeg ser frem til samarbejdet med Rasmus Monnerup og den spændende trup af erfarne og unge talenter som FC Roskilde har".

Alle i FC Roskilde byder Søren velkommen!