Optakt til FC Roskilde - FC Helsingør

Så er det i dag FC Roskilde byder velkommen til FC Helsingør, hvor menuen står på et godt "gammeldaws" brag af en fodboldkamp mellem to gamle sjællandske byers fodboldflagskibe.

Dog er spillet og spillerne alt andet en "gammeldaws". Begge hold spiller konstruktiv og fremadrettet moderne fodbold og er taktisk velfunderede.

FC Roskilde skal bygge videre på den flotte start, der som bekendt har givet to flotte sejre  - og kan holdet vise samme sammenhold og målfarlighed som i 2. halveleg på Herfølge Stadion, kan det godt blive en svær "sekspointskamp" for gæsterne, der aktuelt ligger en plads over os.

FC Helsingørs træner, Christian Lønstrup, har haft et par udskiftninger i sin trup i vinterpausen, men har absolut et slagkraftigt hold. De første to spillede kampe i foråret har kastet en 2-1 sejr over Skive og et 1-3 nederlag til HB Køge af sig.

Gæsterne har sagt farvel til spillere som Mads Laudrup, Klaus Lykke og hurtige André Riel - og angriber Anders Junge blev fritstillet efter spillerens varetægtsfængsling i februar måned. Tilgangen til truppen tæller navne som altid målfarlige Daniel "Elly" Pedersen (BK Frem), Vito Hammershøy-Mistrati (Lyngby) og såmænd også vores egen tidligere midtbanedynamo Morten Bertolt, der senest spillede i FC Vestsjælland. Men også eks-Holbækspillerne Ricki Olsen og forsvarsklippen Andreas Holm er vigtige profiler på holdet.

Så der er altså lagt op til en rigtig spændende fodboldkampe i dag. Vejrforholdene har været så gunstige, at kampen bliver afviklet på stadion.

Kan vores fantastiske supportere så også præstere samme flotte indsats, med trommer, slagssange, bannere, fest og glæde, som mod HB Køge - så bliver det en pragtfuld Skærtorsdag i "Reden".

Vel mødt!