Optakt til Blokhus FC - FC Roskilde

Betsafe Ligaen, som 1. division hedder nu, starter - for FC Roskildes vedkommende - skærtorsdag den 5. april 2012 på udebane mod Blokhus FC.

Som optakt til kampen, har FCR Web talt med cheftræner Carsten Broe:

 

FCR Web: Sæsonen starter på torsdag i Blokhus - har du været tilfreds med opstarten?

Carsten Broe: Jeg synes egentlig vi har nået det, vi havde forventet vi skulle nå. Både fysisk og taktisk synes jeg vi har løftet truppen.

 

FCR Web: Andreas Bak og Tobias Perch-Nielsen er desværre ikke kommet sig rigtig over deres skader, hen over vinteren. Er du ikke bange for at truppen bliver for smal?

Carsten Broe: Vi spiller kun 12 kampe i dette halvår, så det skal nok gå og generelt tror jeg at mange af de andre klubber, er i samme situation som os.

 

FCR Web: Hvor meget kender i til Blokhus?

Carsten Broe: Nok til at vide hvad vi kommer ud for. Vi har stor respekt for deres hold, som er godt organiseret og arbejder hårdt i alle kampene.

 

FCR Web: Hvem ser du som profiler på deres hold?

Carsten Broe: Deres 2 offensive spillere Christoffer Hansen og Nikolaj Thomsen skal vi være opmærksomme på, en spiller som Peter Tranberg er også meget værdifuld for dem, og så har de en meget rutineret træner i Søren Kusk, som altid har en god evne til at motivere sine spillere.

Fakta om Blokhus FC vs FC Roskilde

FC Roskilde mødte første gang Blokhus FC i sæsonen 2004/05, hvor vi som oprykkere fra Danmarksserien mødte dem i 2. division under navnet Jetsmark. Vi tabte den 15/8-2004 hjemme med 0-1, men vandt 2/4-2005 i Pandrup med 3-2 på mål af Jannick Larsen, Anders Kruse og Martin Dybdahl.

Stammen på FC Roskildes daværende hold, bestod af spillere som Lars Bjerring, Claus Brandt, Morten P., Anders Kruse, Jonas Andersen, Martin Dybdal, Anders Koogi og Charlie Thannouki.

Siden har vi ikke mødt Blokhus FC, andet end i efterårets kamp i Roskilde Idrætspark, den 21/8-2011, hvor vi vandt 5-1, efter at have været bagud 0-1, på mål af Nicolaj Mikkelsen, Jeppe Kjær, Tobias Perch-Nielsen, Anders Nielsen og Jesper Håkansson.