Frederik Vang Larsen skriver med FC Roskilde

Målmand Frederik Vang Larsen har netop skrevet kontrakt med FC Roskilde - en kontrakt, der løber fra sommer og frem til sommeren 2014.

 

Frederik - der fylder 23 år et par dage før forårsturneringen starter den 5. april 2012, i Blokhus - er lejet i Næstved, hvor han er på kontrakt frem til 1. juli 2012.

 

FCR Web har talt med Carsten Broe for at høre hans kommentarer til kontraktunderskrivelsen.

 

FCR Web: Med forlængelsen af Frederik, har vi stadig to meget dygtige målmænd - hvem ser du som nummer ét af de to keepere?

Carsten Broe: Det kan jeg godt være lidt usikker på, men vi er i gang med en tre måneders lang opstart og når den er overstået, ser vi hvordan tingene har udviklet sig for de to keepere?

 

FCR Web: Hvorfor hentede du Frederik til FC Roskilde i sommer?

Carsten Broe: Jeg vil gerne have to dygtige målmænd i vores trup og da muligheden bød sig med Frederik, slog vi til. Jeg havde set ham for FCK's reservehold for to år siden i en kamp imod Brøndby, hvor det var tydeligt at hans tekniske niveau var meget højt - men han manglede noget power og fysik.

De sidste to ting bør vi kunne lære ham, og så får vi en målmand med meget stor kvalitet.

 

FCR Web: Du skiftede en del imellem vores to målmænd i efteråret - vil du gøre det igen?

Carsten Broe: Hvis det er nødvendigt, så ja! Men hvis en af dem viser et højt niveau over hele sæsonen, så står han selvfølgelig fast på målet.

 

FCR Web: Frederik stod en fantastisk kamp i hans debut imod Lyngby i pokalen, og har siden hen vist et stort talent - hvor langt tror du Frederiks målmandstalent rækker?

Carsten Broe: Teknisk set har Frederik et meget højt niveau, men det er bare ikke nok, hvis han skal være superligamålmand. Hvis Frederik får udviklet sin fysik - og får noget mere vildskab ind i sit spil - så har han helt sikkert talentet til at blive en meget dygtig målmand.

 

Læs mere om Frederik her!