Martin Nielsen på kontrakt i FCR

 

FC Roskilde har igen skrevet kontrakt med en af sine ungdomsspillere.

Denne gang er det Martin Nielsen, der netop har skrevet under på en kontrakt, som gælder frem til sommeren 2014.

I forbindelse med kontraktunderskrivelsen har FCR webredaktionen været på julevisit hos cheftræner Carsten Broe for at høre hans kommentarer omtil kontraktunderskrivelsen med Martin Nielsen.

 

Martin Nielsen, 18 år

 

  • I et tidligere interview har du nævnt at Martin har gode muligheder for at slå tidligt igennem i FCR. Hvorfor tror du han kan det?

Carsten Broe: Allerede i sommerens træningskamp imod Brøndby, hvor Martin blev skiftet ind sidst i kampen, viste han, at han har et stort talent og i udekampen imod Randers, hvor han startede inde, spillede han en stor kamp på den centrale midtbane. Så jeg har allerede nu et godt billede af hvilket niveau Martin befinder sig på!
 

  • Hvor på banen ser du Martin?

Carsten Broe: Vi kommer til at arbejde med Martin på de tre centrale midtbanepladser!

 

  • Hvor ser du Martin's styrker og mangler?

Carsten Broe: Martin sparker fantastisk med sit venstre ben, og så er han meget fysisk stærk, hvad der er sjældent for så ung en spiller. I de kampe jeg har set ham spille på vores U19-hold, har han vist et højt bundniveau og en god mentalitet!

Især i hjemmekampen imod Thisted, hvor det meste af holdet faldt fra hinanden som kampen skred frem, viste Martin en meget stærk mentalitet og arbejdede hårdt hele kampen igennem.

Martin slår igennem på vores første hold, når han har lært at løfte sit tekniske niveau, til at spille i et højere tempo.

Når tempoet bliver for højt i kampene mister Martin for ofte overblikket og smider for mange lette bolde væk, men når det er på plads, så er han klar til at spille på klubbens første hold!