Jack Majgaard er ny cheftræner i FC Roskilde

23. december 2021

Pressemeddelelse

FC Roskilde er glade og stolte over, at kunne præsentere 48-årige Jack Majgaard som ny cheftræner i klubben.

Ansættelsen af Jack er kulminationen af en langsigtet satsning og investering i kvaliteten både på og udenfor banen.

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, har høje forventninger:
“Vi har valgt at ansætte en træner med Jacks CV, for at optimere på alle parametre omkring holdet og klubben. Det er en klar investering i kvaliteten, den enkelte spillers udvikling og klubben som helhed, for at højne niveauet. I ejerkredsen har vi høje forventninger til den fortsatte udvikling af projektet i FC Roskilde - og vi tror på, at Jack er den rigtige person til at løfte niveauet yderligere herfra.”

Vores nye cheftræner kommer hjem til Danmark efter flere år som træner i henholdsvis Sverige og Norge, hvor flere titler er med i bagagen. De seneste to år har Jack været cheftræner for det norske kvindehold Vålerenga, hvor han kan se tilbage på to pokaltitler, et mesterskab og deltagelse i kvindernes Champions League.
Ydermere er han forhenværende assistent- og cheftræner i Lyngby Boldklub.
Vores nye cheftræner, Jack Majgaard, sætter ord på skiftet til FCR:
“FC Roskilde er en spændende klub, som har haft en lille downperiode, men jeg kan mærke, at klubben er på vej op. Jeg tror på, at jeg med min erfaring, kan bidrage til at få det til at lykkes. Det har været et stort ønske for mig, at komme tilbage til dansk fodbold igen, efter nogle år nordpå - jeg glæder mig især til at prøve at lære dansk igen. Folk kan forvente en træner der er meget engageret og en træner der vil vinde for enhver pris. Det bliver et spil på banen, hvor det er os der bestemmer. Jeg synes, at det jeg har set fra FC Roskilde i år, har været rigtig fint spil og jeg skal videreføre mange af de gode takter der allerede er lavet. Vi skal rykke op til sommer, sådan er det - og så tager vi den derfra.”

Sportschef, Anders Theil, ser frem til samarbejdet med Jack:
“Vi får en meget kompetent træner ind, der afgjort, rent fagligt, er utrolig dygtig. Han har samtidig de rette værdier og er god til at udvikle spillere både individuelt og som hold. På den korte bane vil Jack skulle lære spillere og klubben at kende, inden det ubestridte mål er oprykning til sommer. Han skal være med til at udvikle hele klubben og skabe endnu bedre relationer til især vores ungdomstrænere og -spillere. Jeg er sikker på, at vi får et spilmæssigt tydeligt udtryk. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Jack - jeg kan mærke, at vi har en god kemi.”

Velkommen til domkirkebyen, Jack!