FCR forlænger med islandsk landsholdsmålmand

23. december 2017

Det er en stor fornøjelse at kunne meddele, at FC Roskilde og målmand, Frederik Schram, har forlænget samarbejdet.

“Vi er rigtig glade for, at Schram har valgt at forlænge sin kontrakt med os. Vi hentede Schram efter konkursen i FC Vestsjælland, hvor Schram på daværende tidspunkt var 2. målmand, da han stod i skyggen af Thomas Mikkelsen. Han erobrede pladsen i målet og har gjort det godt lige siden. Ja, faktisk så godt at han, den 5. januar næste år, drager til Indonesien på træningslejr med det islandske landshold,” lyder det fra sportschef Anders Theil.

Også Rasmus Monnerup er godt tilfreds med forlængelsen: “Schram har udviklet sig nærmest eksplosivt i sin tid i FC Roskilde. Han er blevet markant bedre med fødderne, mere rolig og sikker i sine indgreb i feltet. Han har et fremragende samarbejde med Frederik Vang og målmandstræner, Lasse Sørensen, og er utrolig villig til at lære og forbedre sig hele tiden. Jeg er ikke i tvivl om, at Schram kan udvikle sig yderligere, og jeg ser frem til at arbejde videre med ham.”

Frederik Schram og Anders Theil, underskriver her kontraktforlængelsen. Anders Theil selv var målmand i sin aktive karriere, så han kender en god målmand, når han ser ham.

“Jeg er meget glad for at forlænge med FC Roskilde. Vi har udviklet os meget, siden jeg kom til klubben for under to år siden, og jeg er topmotiveret og klar til fortsat at være en del af projektet og de høje ambitioner klubben har. Personligt er jeg blevet en bedre og mere moden målmand i Roskilde, og jeg har fortsat en stor sult for at udvikle mig yderligere. Derfor glæder jeg mig til at fortsætte i det set up FC Roskilde har, samt give alt for klubben og vores dedikerede supportere”, lyder det fra Frederik Schram kort efter underskriften var sat.

Her den garderhøje Frederik Schram fra kampen mod Viborg - som altid 100% koncentreret.

Alle i og omkring klubben er super glade for, at den sympatiske og vellidte keeper har forlænget aftalen med FC Roskilde.

Så vi siger da tak for den tidlige julegave!