Spilovertag gav pote i overtiden

Det var et utrolig veloplagt Roskilde-mandskab der allerede lørdag aften var klar til at drage afsted mod det mørke Jylland. Turen var planlagt således, at spillerne med en overnatning på Hotel Scandic, kunne få den bedst mulige forberedelse frem mod dagens kamp - og det belønnede sig. 

Det blæser altid i Skive - sjælendt vores vej. Men i dag skulle det være anderledes. Allerede fra dommerens første fløjt, var Roskilde helt oppe på mærkerne - mod det der mest af alt lignede et skræmt Skive-hold. Vi trykkede på, og kunne egentlig allerede have været foran efter få minutters spil. 

En utrolig fortjent sejr, der bringer os op hvor det er rigtig sjovt. Nu gælder det pokalbold på onsdag, før det igen går løs i 1. Division næste søndag. 

 

Højdepunkter:

2 min. - Nicklas Halse var som skudt ud af en kanon i kampens åbning - hvilket også førte til vores første chance. En fornem tackling af Halse på midterlinjen, giver Mikkel Nøhr muligheden for at sende Mark Leth afsted i dybden. Desværre misbruger han en stor chance og brænder.

20 min. - Der stod Roskilde på stort set alt - hvilket blev kvitteret efter 20 minutters spil. Forsvaret koksede rundt i det, og Mark Leth lugtede lunten - han snuppede bolden, og i to omgange kunne han sende bolden ind til 1-0. 

PAUSE

55 min. - Morten Nielsen tog bolden fint ned med brystet - overblikket fejlede ikke noget, da han så Mark Leth modsat i banen. Bolden gik lige under forsvarens fod, og så fik Mark Leth endnu en mulighed. Desværre hoppede målmanden ikke på hans lop-forsøg.

71 min. - Det var ikke meget Skive ville, og det var også os, der stod for kampens næste store chance. Efter fint angrebsspil, endte bolden for fødderne af indskiftede Bo Storm, der desværre sendte afslutningen tæt forbi mål.

90 min. - Bedst som man troede at sejren var i hus, ville Skive også lege med. En tvivlsom manglende kendelse for hånd på bolden af Skive-spilleren, skabte lidt forvirring - og så headede Frederik Brandhof altså Skive på 1-1. 

90 min. - I 3 minutters overtid ville spændingen ingen ende tage. Mikkel Nøhr tog sagen i egen hånd - og når man er topscorer, så redder man selvfølgelig en sejr i hus i slutsekunderne. En flot scoring til slutresultatet 1-2.

De to målhelte fra dagens kamp - Mikkel Nøhr Christensen og Mark Leth Pedersen.

Kampfakta


Skive IK - FC Roskilde 1-2 (0-1)

Søndag, den 23. oktober 2016

Spar Nord Arena

Dommer: Chris Johansen

Linjedommere: Henrik Spetzler & Steffen L. Christensen

4 Dommer: Patrick Remon Andersen

 

Kampfakta:

20 min. - 0-1 Mark Leth (FCR)

23 min. - Advarsel Frederik Brandhof (SIK)

66 min. - Advarsel Nicklas Mouritsen (FCR)

69 min. - Advarsel Bo Storm (FCR)

90 min. - 1-1 Frederik Brandhof (SIK)

90 min. - Advarsel Frederik Schram (FCR)

90 min. - 1-2 Mikkel Nøhr (FCR)

 

60 min. - Ud/indskiftning: Ud Morten Nielsen ind Bo Storm

69 min. - Ud/indskiftning: Ud Mark Leth ind Emil Nielsen

79 min. - Ud/indskiftning: Ud Nicklas Halse ind Simon Richter