Max & Martin er ny FCR Plus partner

23. juli 2017

Pressemeddelelse

FC Roskilde kan præsentere endnu en partner for det voksende partnernetværk.

Denne gang siger vi varmt velkommen til Max og Martin A/S. Forretningsfører Jesper Ternvalt fortæller, at de hos Max & Martin A/S er spændte og glæder sig, og at de venter sig meget af samarbejdet i FC Roskildes netværk.

Her en beskrivelse af vores nye partner:

”Max & Martin A/S – Din specialist i Flexleasing af alle bilmærker. Max & Martin er et utraditionelt bilhus, som blev grundlagt i efteråret 1984. I dag har vi opbygget mange styrker og tilbyder Flexleasing i form af privat, erhvervs- og splitleasing, hvor vi er en af leasingområdets førende specialister. Derudover har vi altid mere end 150 biler fysisk på lager, egen forretning i Tyskland samt eget værksted, hvor vi tilbyder professionel service og vedligeholdelse. 

Vores brede sortiment består af personbiler, 4x4, cabrioleter og varevogne i mærkerne Mercedes, Audi, BMW, Porsche, Jaguar, Volkswagen, Range Rover etc.

Har vi ikke din drømmebil, så har vi også stor erfaring i hjemtagelse af biler fra ind- og udland.

Kontakt vores sælgere, som altid er friske på at rådgive og vejlede dig igennem dine spørgsmål og hele leasingprocessen. Vi glæder os til at høre fra dig.” 

”Max & Martin A/S er beliggende i Frederikssund og vi kan mærke en stigende interesse fra virksomheder lidt længere væk fra Roskilde, der gerne vil høre mere omkring de mange muligheder, der er i FC Roskilde og vores netværk”, udtaler Ole Budtz, der er sponsorkonsulent i FC Roskilde.

”Vi glæder os til at byde Max & Martin A/S velkommen i vores netværk og samtidig være med til, at sætte dem på landkortet her i Roskilde. Så et stort velkommen til”, slutter Ole af.

Bes√łg Max & Martin A/S