Frederik Schram stopper i FC Roskilde

Af: Alfred Winther Groth

Efter sæsonens afslutning stopper Frederik Schram i FC Roskilde. Efter mere end tre år som sidsteskanse for Ørnene stopper Schram.

"Vi vil gerne takke Schram for de gode år i klubben og den store indsats, han har leveret. Han har været og en stor profil på banen såvel som i omklædningsrummet. Schram har altid haft en utrolig professionel tilgang til alt, han foretager – både på og udenfor banen. Vi ønsker ham alt det bedste for fremtiden, og håber, at han får en fantastisk karriere", siger Carsten Salomonsson og fortsætter: "Schram har desværre kontraktudløb den 30. juni og det er desværre ikke lykkedes os at få en aftale på plads grundet vores økonomiske situation."

Den islandske landsholdsmålmand har været i en rivende udvikling siden sin ankomst til FC Roskilde i april 2016. I alt har vi set Schram trække FC Roskilde-trøjen over hovedet 83 gange i løbet af de i alt fire sæsoner, han har været i aktion for Ørnene.

Indstillingen og mentaliteten har der på intet tidspunkt været noget at sætte en finger på hos Schram, der altid har været meget vellidt i omklædningsrummet. Samtidig har han altid knoklet og været forbilledlig i sin tilgang til hvervet som professionel fodboldspiller. Schram har aldrig været bleg for at give gode råd med på vejen til yngre holdkammerater eller ungdomsspillere, der har efterspurgt det.

En stor tak for nu skal lyde til Frederik Schram, som vil blive en savnet profil i FC Roskilde. Al held og lykke fremover!