Velkommen til ny FCR Partner

23. februar 2017

Pressemeddelelse

Med mere end 30 års erfaring med billeasing har SiXT Flexleasing den viden og erfaring, som det kræves at rådgive kunderne om flex- og splitleasing. Det glæder adm. direktør Dennis Poulsen i FC Roskilde, at det netop er SiXT Flexleasing, der er ny leasingpartner i klubben; "Vi har et stort kendskab til SiXT og ejerkredsen bag. De har erfaring, stor viden og et højt serviceniveau, når du skal finde din drømmebil. De er derfor et godt supplement til vores andre stærke bilpartnere i forretningsnetværket.”

Hos SiXT Flexleasing ser man frem til samarbejdet med FC Roskilde. “FC Roskilde har et stærkt opland i Roskilde og omegn. Der er stor opbakning til klubben fra erhvervslivet, og vi fandt det helt naturligt, at vi gerne vil være med til at udvikle FC Roskilde yderligere. Allerede kort tid efter at aftalen blev indgået, kunne man mærke en professionalisme i klubbens administration, og at der er oprigtig interesse fra sponsorer om, hvad nytilkommende, som os selv, kan bidrage med”, udtaler marketing manager Simon Petersen.