Årets længste tur er til Hjørring

Søndag venter der en rigtig lang tur for hele byens hold, når det går løs mod FC Hjørring. Den nordjyske klub fik en skidt start på turneringen med tre nederlag på stribe, men har nu vendt bøtten og har vundet de sidste tre kampe og ligger på en aktuel 5 plads. Så ingen tvivl om der venter en meget svær opgave, da Hjørring ikke mindst på hjemmebane er et meget stærkt hold. Men det viser også lidt om, hvor stærk 1 Division er i år, hvor alle stort set kan slå alle.

Vi har efter nederlagene til de to fuldtidsklubber Esbjerg og Vestsjælland absolut behov for at komme tilbage på sporet og få nogle point sat ind på kontoen. Skulle det lykkes, og vi samtidig kan følge op med point i de to efterfølgede kampe, som begge er på hjemmebane mod hhv. AB og Næstved, så vil vi igen nærme os den øverste halvdel af rækken. Så lad os håbe, vi i Hjørring kan skabe grobund for nogle interessante uger i en tæt Division hvor to sejre kan flytte en fra den ene ende af tabellen til den anden.

Der skal med andre ord leveres en kæmpe arbejdsindsats i søndagens vigtige opgør der afgør om vi igen kan få behørig afstand til bunden og igen kan kikke opad i tabellen. Så vi forventer et Roskilde mandskab der vil være sultne og lad os håbe at vores offensiv spil, der de seneste par uger har været lidt under niveau, atter vil finde rytmen så vi kan få netmaskerne til at blafre i det Nordjyske og sikre vi får vigtige point med hjem til domkirkebyen.