FCR henter Mikkel Nøhr hjem

22. december 2021

Pressemeddelelse

Vi er utrolig glade for at kunne præsentere endnu en forstærkning til truppen. Mikkel Nøhr Christensen vender retur til FC Roskilde, efter 2,5 år i Hvidovre IF. Den rutinerede kreativspiller tørnede ud for os fra 2015 til 2019, hvor han nåede 95 optrædener. Nøhr har skrevet kontrakt til sommeren 2023.

Mikkel Nøhr glæder sig til at vende hjem:
“Jeg er rigtig glad for, at skiftet er faldet på plads. Det passer godt ind i mit liv og min hverdag ved siden af fodbold. FC Roskilde er et sted, jeg føler mig hjemme, jeg kender tingene og har en tryghed i klubben. Jeg havde mange gode tider i klubben før jeg skiftede væk og ser frem til at vende “hjem” med mere rutine. Jeg har hele tiden holdt min kontakt til Anders Theil ved lige, og vi blev hurtigt enige om, at timingen var den rette nu. Jeg glæder mig til at skulle lære fra mig til de unge og samtidig selv bidrage på banen.”

Sportschef, Anders Theil, har store roser rettet mod vores nye mand:
“Mikkel Nøhr er utvivlsomt en af de allerdygtigste spillere der har været i FC Roskilde - og der er ingen tvivl om, at hvis tingene havde set lidt anderledes ud i Nøhrs karriere, havde han spillet Superliga-bold. Så det er fedt, at Nøhr gerne vil hjælpe klubben tilbage mod 1. Division. Nøhr er selv kommet pga. af hans spillemæssige kvaliteter, som kan løfte holdet og gøre mange af de yngre talentfulde spillere endnu bedre. Vi har en forholdvis ung trup, så Nøhr får også en vigtig rolle med sin store erfaring. Samtidig er han rigtig god til at skabe relationer og samle omklædningsrummet.”

Velkommen hjem, Nøhr!