Nyt fra Carsten Broe

1. divisionstruppen har nu været i gang i 14 dage, og FCR webredaktionen har fanget cheftræner Carsten Broe for at få en status.

 

FCR Web: I har nu været i gang med træningen i 14 dage - er opstarten forløbet som forventet?

Carsten Broe: Ja, vi har startet de første 14 dage med masser af teknisk træning og sørget for, at spillerne har rørt bolden så meget som muligt!

Vi har haft lidt influenza som har floreret i truppen, men ingen skader.

 

FCR Web: Hvad står træningen på de næste 14 dage?

Carsten Broe: Vi kommer til at prioritere vores taktiske træning de næste 14 dage. Vores fysiske træning bliver også en en del af vores træning, men stadig på et lavt blus.

 

FCR Web: Er der noget nyt om Tobias' knæskade?

Carsten Broe: Tobias har ødelagt sin menisk og skal opereres den 3. februar. Vi ved endnu ikke om korsbåndet har taget skade, så hvor lang tid Tobias er ude, ved vi ikke endnu?

 

FCR Web: Hvor lang tid regner du med Tobias er ude, hvis det "kun" er menisken, der er blevet beskadiget?         

Carsten Broe: Så er han klar til turneringsstarten, men hvis korsbåndet er røget, så er han formentig væk det næste halve år.

 

FCR Web: Hvordan ser det ud med tilgang af nye spillere til truppen?

Carsten Broe: Vi har talt med et par spillere, men økonomisk hang det ikke sammen for os.

 

FCR Web: Nu hvor de spillere vi har forhandlet med ikke kommer til FCR i denne omgang - har du så andre spillere i kikkerten, eller slår du koldt vand i blodet og ser tiden an?

Carsten Broe: Vi har egentlig ikke haft de store forhandlinger med spillere udefra, da vi har prioteret at få forhandlet vores egne spillere på plads først. Så ja, vi tager det stadig stille og roligt med hensyn til spillere udefra, men vi taler i øjeblikket med to spillere, som kan være interessante for os.

 

FCR WebHvis der går fx. en måned inden en eventuel ny spiller starter hos os - er det så et problem, at han ikke har deltaget i hele opstarten?

Carsten Broe: Et problem er det vel ikke, men det er da klart, at det ville være perfekt for os, hvis spilleren er med i hele opstarten.