Overbevisende sejr i Spanien
Efter gårsdagens træning og endnu en træning onsdag formiddag, var der kamp på programmet onsdag kl. 16:00. Det spanske mandskab fra Club Deportivo Castellón kom på besøg på vores træningsbane, hvor et flot solskinsvejr og en fornem bane mødte dem.
 
Det stod dog hurtigt klart, at det var os der helst ville spille hurtig fodbold. Allerede efter få minutters spil leverede Robert et fornemt pres, hvorefter han kunne lægge bolden ind bagerst i feltet, hvor Kristian Lindberg stod klar. Dette blev ikke sidste gang vi så Lindberg i aktion.
 
Robert viste endnu en gang fornem fysik overfor de mindre spanske spillere, og han kunne efter et kvarters spil noterer sig for sin anden assist, da Mark Leth kynisk bringer sig på tavlen til 2-0.
 
Kort før pausefløjtet var vi skarpe igen. Et flot opspil starter ved Andreas Lissau, der har overblik og header bolden i dybden til Mouritsen, der sender den ind foran til Kristian Lindberg - og så stod den 3-0.
 
I pausen skiftede vi Frederik Vang og Mathias Gehrt ud, mens Rasmus Holmager og Valon Ljuti stod klar til at komme ind.
 
Mark Leth havde i løbet af kampen mange fine løb, og et af dem blev årsag til kampens næste store chance. Leth falder i feltet, dommeren peger på pletten og Lindberg træder frem for at fuldende sit hattrick. Ganske sikkert og på fornem manér, 4-0.
 
Både Elton Amisse og Mikkel Thygesen kom ind og fik minutter i benene, i kampens sidste fase.

Startopstillingen til dagens træningskamp (øverst til venstre) Kristian Lindberg, Daniel Segev Jørgensen, Andreas Lissau, Andreas Hermansen, Anders Qvist og Robert Larsen. (Nederst til venstre) Kristian Geertsen, Mathias Gehrt, Frederik Vang Larsen, Nicklas Mouritsen og Mark Leth Pedersen.