FCR sejrede i første testkamp

I dag kl. 11:00 spillede FCR årets første testkamp på de nye kunstgræsbaner i Roskilde Idrætspark.

Banerne blev klargjort en time før kampstart, så der var ikke noget at klage på i forhold til banerne. Det var der sådan set heller ikke i forhold til spillet - tidspunktet på året taget i betragtning.

Dagens modstander var Vanløse, der i denne sæson frister en tilværelse i Danmarksserien. Holdet sluttede efteråret på 1. pladsen og nåede 4. runde i DBU Pokalen, hvor man tabte 0-3 til OB. Holdet manglede flere spillere til kampen mod FCR. Dog viste de momentvis gode takter og kæmpede godt.

FCR skiftede flere spillere ud i pausen, men alle mand leverede en godkendt indsats - og selvom det var årets første kamp, der egentlig blev spillet i et fornuftigt tempo, var den fysiske form i orden.

FCR kom foran på mål af Sean Elliot Christoffersen. Vanløse udlignede men Martin Nielsen sparkede et frispark direkte op i krogen til 2-1. Indskiftede U/19-spiller Peter Vistar får sidste fod på bolden til 3-1 inden Vanløse reducerer til 3-2 på et perlemål.

Alt i alt en fin kamp - spillerne fik rørt bolden og fik nogle "meter i benene" - og nu kan vi se frem til, at vi lørdag, den 16. februar, kan tage imod FC Vestsjælland, der fører Betsafe Ligaen.

Mød op og støt gutterne!