Træerne vokser ikke ind i himlen

Efter flere ganske fornuftige træningskampe og tre dejlige point i åbningskampen mod HIK, kunne man i dag konstatere, at træerne ikke vokser ind i himlen for FC Roskilde.

Desværre. For i dag havde holdet en gylden mulighed for at kravle lidt højere op i tabellen, men måtte i stedet se sig besejret 3-2 af Fremad Amager, der aktuelt ligger til nedrykning.

Kampen startede lidt stille ud, men efter 13 minutters spil kom FC Roskilde bagud efter en opsigtsvækkende situation, hvor Fremad Amagers Jetmir Aslani meget langt ude fra overrasker Frederik Vang i FC Roskilde-målet ved at sende bolden ind over ham og direkte i netmaskerne. Herefter var der et par løse chancer i begge ender, men efter 30 minutters spil har FC Roskilde en stor chance. Der kommer et indlæg fra venstre side, bolden lander hos Morten Walldo - ved højre stolpe – Walldo får flot drejet bolden tilbage til modsatte stolpe, hvor Brøgger prikker den tilbage og bolden triller nærmest på stregen, inden den bliver desværre ekspederet væk.

Fire minutter senere bringer Fremad Amager sig så yderligere foran. Forsvarskæden skubber for langt frem på banen, så Fremad Amager løfter bolden ned i det ”bagrum”, som der ellers er trænet på ikke må opstå – Den farlige Fremad Amager-angriber Tobias Hansen opsnapper bolden og lopper den over FC Roskilde-målmanden til pausestillingen 2-0.

2. halvleg er kun et par minutter gammel, da Anders Nielsen har et meget nærgående hovedstød efter et hjørnespark – men desværre lige forbi målet. Få minutter senere har indskiftede Christian Hansen også et, men der kommer dog ikke nok fart på til at det bliver farligt.

Efter 58 minutters spil river farlige Tobias Hansen sig fri af et par FC Roskilde-forsvarsspillere og afslutter fladt på stolpen. Her var heldet med FC Roskilde.

63 minutter er spillet, da FC Roskilde tager hjørnespark. I mellem venner og fjender dukker Nikolaj Hansen op og header bolden sikkert i netmaskerne til 2-1. Håbet var igen tændt.

Et kvarter senere er Rajko Lekic tæt på at udligne, da han – efter en super aktion – vender rundt på sin direkte modstander og flot afslutter med et udplacerende spark, der dog tager stolpen og går til målspark.

Fem minutter senere er der hjørnespark i den modsatte ende – her stiger indskiftede Azaquoun op og sender bolden ind bag Frederik Vang til 3-1. Rigtig ærgerligt, når man følte FC Roskilde havde fat i noget godt og var tæt på at udligne.

4 minutter senere sender hårdarbejdende Lasse Brandt Hansen et indlæg ind over fra højre side – en Fremad Amager-spiller tager hånden til hjælp og der fløjtes korrekt for straffespark. Rajko Lekic tager ansvar og svigter ikke, da han sikkert finter målmanden til den ene side, imens han roligt lægger bolden i netmaskerne.

I sidste minut af den ordinære spilletid bliver Christian Hansen snydt for et straffespark, der måske kunne have givet det ene point, men dommerens fløjte var tavs.

Kampen går i fem minutters overtid og det hele er ved at koge over. Faktisk sker der det uheldige, at Nicolai Mikkelsen koger over – får først gult kort og bliver derefter sendt direkte i bad, så FC Roskilde slutter med 10 mand.

Ærgerligt med karantæne til Mikkelsen og ærgerligt med et nederlag. Så alt i alt en dag man godt kunne have været foruden. Men der er allerede mulighed for hurtig genoprejsning, da holdet tager imod Rishøj på onsdag i Roskilde Idrætspark.

 

KAMPRAPPORT

Kamp:                 Fremad Amager – FC Roskilde 3-2 (2-0)

Tid:                      Søndag, den 21. april 2013, kl. 13:00

Sted:                   Sundby Idrætspark

Status:                2. division øst

Tilskuere:            727

Dommer:             Peter Feigh

 

Startopstilling:

Nr.       Spiller                                         

30       Frederik Vang Larsen

3         Anders Qvist

6         Martin Nielsen

8         Morten Walldo

10       Nicolai Mikkelsen

13       Anders Nielsen

15       Nikolaj Hansen

17       Lasse Brandt Hansen

20       Rajko Lekic

22       Lars Brøgger Hansen

28       Stefan Gartenmann

 

Kampforløb:

Min.  Status          Spiller                                                                  

13     1-0               Jetmir Aslani (Fremad Amager)

34     2-0               Tobias Hansen (Fremad Amager)

43     Advarsel       Mohammed Abdalas (Fremad Amager)

63     2-1               Nikolaj Hansen (FC Roskilde)

65     Advarsel       Stefan Gartenmann (FC Roskilde)

81     3-1               Mohammed Azaquoun (Fremad Amager)

85     3-2               Rajko Lekic, straffespark (FC Roskilde)

95     Advarsel +

          Udvisning    Nicolai Mikkelsen (FC Roskilde)

 

Ind- og udskiftninger:

Min.    Ind                                     Ud                                                 

45       Christian Hansen                Martin Nielsen

64       Emil Nielsen                       Lars Brøgger Hansen

 

Ikke benyttet:

Nr.    Spiller                      

1       Mikkel Hasling

27     Frederik Refsgaard

 

Næste kamp: Onsdag, den 24. april 2013, kl. 19:00

 

Mød op og støt gutterne!